Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

'Έκοψε το πέος του και πήγε στο νοσοκομείο με ποδήλατο!

Ένας απογοητευμένος εργένης από την Κίνα έκοψε το πέος του και μετά έφτασε στο πλησιέστερο νοσοκομείο με το ποδήλατό του. Ο 26χρονος Yang Hu, όταν τελικά έφτασε στο θεραπευτήριο οι γιατροί του είπαν πως θα έπρεπε να επιστρέψει με το ποδήλατό του στο σπίτι για να φέρει το κομμένο μόριο, πριν αυτό συρρικνωθεί και καταστεί αδύνατη η όποια επανατοποθέτησή του.
Ο 26χρονος έκανε αυτό που τού είπαν οι γιατροί, αλλά τελικά, είχε χαθεί μεγάλη ποσότητα αίματος, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η θεραπεία.

Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, οι φίλοι του Hu είπαν ότι από τότε που εκείνος μετακόμισε στην πόλη, αντιμετώπισε προβλήματα κατάθλιψης, γιατί δεν μπορούσε να βρει κορίτσι. Επίσης, τόνισαν ότι το πρόβλημα επιδεινωνόταν μέρα με τη μέρα, καθώς δούλευε ατέλειωτες ώρες σε εργοστάσιο ρούχων στην πόλη Jiaxing της επαρχίας Zhejiang στην ανατολική Κίνα. Έτσι, εκμηδενίζονταν οι όποιες πιθανότητες να βρει φιλενάδα.

Οι φίλοι του επέκριναν το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου που τον προέτρεψαν να ξανακάνει ποδήλατο, ώστε να τους φέρει το κομμένο μόριο, ενώ θα μπορούσε να τον είχαν μεταφέρει με ασθενοφόρο.



Σημειώνεται ότι δεν έχει γίνει γνωστό το αιχμηρό αντικείμενο με το οποίο ο 26χρονος έκοψε το πέος του.





ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ