Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Ιερέας σκότωσε 24χρονη για μία αρρωστημένη φαντασίwση


Ηταν ιερέας, ωστόσο η απόφαση του να σκοτώσει την 24χρονη κόρη της αρραβωνιαστικιάς του προκειμένου να...ικανοποιήσει την φαντασίwσή του, που ήταν να κάνει σeξ με νεκρή, δείχνουν ότι δεν είχε ούτε ιερό ούτε όσιο!

Ο 55χρονος πρώην πρεσβύτερος ενός μικρού εκκλησιάσματος του Μίσιγκαν των ΗΠΑ καταδικάστηκε σε τουλάχιστον 56 χρόνια φυλάκιση -ουσιαστικά δηλαδή σε ισόβια- για τη δολοφονία της Ρεμπέκα Γκέι. Ο Τζον Γουάιτ παραδέχθηκε ότι σκότωσε την άτυχη κοπέλα στο τροχόσπιτο όπου διέμενε. Ηταν αρραβωνιασμένος με τη μητέρα της και πρόσεχε συχνά τον μικρό γιο της Γκέι όταν αυτή έλειπε για δουλειά. Την ημέρα του εγκλήματος ο ιερέας πριν πάει στο σπίτι της Ρεμπέκα είχε πιει αρκετές μπίρες και όταν έφτασε τη χτύπησε επανειλημμένα στο κεφάλι μ' ένα σφυρί και στο τέλος τη στραγγάλισε μ' ένα φερμουάρ. Μάλιστα, δεν τον εμπόδισε ούτε το γεγονός ότι στο τροχόσπιτο βρισκόταν εκείνη τη στιγμή και ο τρίχρονος γιος της! Αφού τη σκότωσε, μετέφερε το σώμα της σε δασώδη περιοχή, επέστρεψε στο τροχόσπιτο, έβαλε στον γιο της την αποκριάτικη στολή του και τον πήγε στον πατέρα του. Οι αστυνομικοί αναφέρουν ότι στην κατάθεσή του ο Γουάιτ είπε ότι είχε γδύσει την Γκέι, αλλά δεν θυμάται αν είχε κάνει σeξ μαζί της.

Την επόμενη μέρα η αστυνομία άρχισε να ψάχνει την άτυχη κοπέλα, την οποία η οικογένειά της δήλωσε ως εξαφανισμένη και ο Γουάιτ, ατάραχος, ζητούσε από τον άμβωνα να προσευχηθούν όλοι για να βρεθεί σώα και αβλαβής! Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι όλη η κοινότητα γνώριζε το εγκληματικό παρελθόν του Γουάιτ, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος το 2007 αφού είχε εκτίσει δώδεκα χρόνια φυλάκισης για τη δολοφονία 26χρονης γυναίκας.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ