Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΕΛΕΟΣ !!! Δείτε την μεγάλη απάτη του Jumbo . . .

ΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ JUMBO...ΕΧΟΥΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ. ΣΑΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΕΝΑ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 2.00 ΩΣ ΤΗΣ 18.00.


Ο ΧΡΟΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΔΗΛΑΔΗ .ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ JUMBO ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ-ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ , ΠΑΕΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ -ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΝΕ ΣΑΒΒΑΤΟ- ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΕΞΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 2.00 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.


ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΔΕ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ.


ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ JUMBO ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΣ ΚΑΤΙ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑΝ ΜΕ ΤΑ JUMBO.


ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΞΟΔΕΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ . ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩΠΗΓΗ:tro-ma-ktiko.blogspot.gr