Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΚΙΝΑ: Έκοψε και έβρασε το χέρι του γιου της φίλης του!


Αφού τον ξυλοκόπησε άγρια

«Πάντα πίστευα ότι ήταν πραγματικά ένας καλός πατέρας για μένα. Τον συμπαθούσα», είπε ο δεκαχρονος στην αστυνομία μετά την τρομακτική επίθεση που δέχτηκε

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένα δεκάχρονο αγόρι στην Κίνα έχασε το χέρι του, έπειτα από τρομακτική επίθεση που δέχτηκε από τον φίλο της μητέρας του.

Ο μικρός Ξιάο Τζουν φέρεται να ξυλοκοπήθηκε με ένα ρόπαλο από τον Σαν Τσένγκ, ο οποίος στην συνέχεια άρπαξε έναν μπαλτά και έκοψε το δεξί χέρι του παιδιού.

Μάλιστα, ο φίλος της μητέρας του άτυχου Ξιάο, αφού τον ακρωτηρίασε έβαλε το χέρι του παιδιού σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό, έτσι ώστε να μην μπορεί να επανατοποθετηθεί, ενώ τον μαστίγωσε κιόλας!

Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μέσα στα αίματα, όταν ο ίδιος ο Τσένγκ κάλεσε την αστυνομία για να τους πει τι είχε κάνει.



Όμως, οι χειρουργοί δεν ήταν σε θέση να ενώσουν το χέρι του επειδή πρήστηκε πολύ άσχημα στο βραστό νερό. Έτσι, το αγοράκι πια θα φοράει τεχνητό χέρι .

Ο Τσενγκ συνάντησε τη μητέρα του αγοριού πέρυσι και, σύμφωνα με την Daily Mirror, το ζευγάρι θα αγόραζε ένα διαμέρισμα για να μείνουν όλοι μαζί.



Η μητέρα του αγοριού, η οποία είναι έγκυος, τη στιγμή της επίθεσης ήταν μακριά από το σπίτι, με την ελπίδα ότι θα μπορούσε να δανειστεί κάποια χρήματα για να εξασφαλίσει ένα νέο σπίτι.

Ο μικρός Ξιάο νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο, έπειτα από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.



Σύμφωνα με την Mirror, ο δεκάχρονος είπε στην αστυνομία: «Πάντα πίστευα ότι ήταν πραγματικά ένας καλός πατέρας για μένα. Τον συμπαθούσα».

«Τώρα όλα καταστραφήκαν. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό, μου έμοιαζε ότι γινόταν κάποιος άλλος», πρόσθεσε.

Ο Τσένγκ έχει συλληφθεί από την αστυνομία, ενώ άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που τον οδήγησαν να κάνει αυτό το κακό στο αγοράκι.





ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ







protothema