Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Στο νοσοκομείο Έλληνας αοιδός… με εpωτικό βοήθημα



Ένα ατύχημα είχε ο γνωστός τραογουδιστής με το εpωτικό του παιχνίδι, όπου μεταφέρθηκε υπό άκρα μυστικότητα στο νοσοκομείο.

Μια απρόσεκτη κίνηση, κατά τη διάρκεια εpωτικού παιχνιδιού σε ευαίσθητο σημείο του σώματός του με sεξουαλικό βοήθημα, ήταν αρκετή ώστε να καταλήξει στο νοσοκομείο, πασίγνωστος τραγουδιστής πριν από λίγες ημέρες. Κάτω από άκρα μυστικότητα, λόγω της ιδιαιτερότητας του ατυχήματος έφτασε ο ταλαντούχος καλλιτέχνης στο νοσηλευτικό ίδρυμα και μάλιστα υποφέροντας από αφόρητους πόνους. Ο λαοφιλής ερμηνευτής άφησε άφωνους γιατρούς και νοσηλευτές όταν διαπίστωσαν τον λόγο που τον έφερε εκεί….

Μόλις τον εξέτασαν οι γιατροί ενέκριναν απαραίτητη την εισαγωγή και τη νοσηλεία του για δυο 24ωρα. Ο τραγουδιστής που αυτή την περίοδο εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί δίπλα σε μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου, εξήγησε στο ιατρικό προσωπικό όλα όσα είχαν προηγηθεί της επίσκεψης του, προκειμένου να «διαφωτίσει» το έργο τους. Οι γιατροί από την πρώτη στιγμή του χορήγησαν ειδική φαρμακευτική αγωγή ώστε να σταματήσουν τους αφόρητους πόνους. Μετά από εξετάσεις έκριναν πως η εισαγωγή του στο χειρουργείο δεν ήταν απαραίτητη. Ο ίδιος, αφού ευχαρίστησε τους γιατρούς τους ζήτησε να παραμείνει μυστική η εισαγωγή του… Μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται το εν λόγω νοσοκομείο, αλλά και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί εκεί για εντελώς διαφορετικούς λόγους.