Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Η 25χρονη που πηγαίνει μόνο με παντρεμένους


Τους θεωρεί περισσότερο εκπαιδευμένους στο κρεβάτι
Άλλες τους αποφεύγουν όπως ο δiάβολος το λιβάνι, όχι όμως και η Κάρεν που απορρίπτει όλους τους άντρες που δεν φοράνε βέρα.

Μάλιστα τα «έμπλεξε» όχι με έναν και δύο αλλά με πενήντα παντρεμένους και όπως δηλώνει είναι ιδιαίτερα υπερήφανη γι’αυτό.

Η 25χρονη από τη Βρετανία έχει και επιχειρήματα υπέρ του δεσμού με παντρεμένους. Όπως ισχυρίζεται ένας παντρεμένος μπορεί να ικαvoποιήσει καλύτερα μια γuναίκα επειδή είναι περισσότερο εκπαιδευμένος στο κρεβάτι.

«Έχω μάθει ένα πράγμα, ένα ανύπαντρος 40άρης δεν έχει μείνει ανύπαντρος χωρίς λόγο», δηλώνει και εξηγεί «Είτε έχει προβλήματα κοινωνικής συμπεριφοράς , είτε είναι ''παίκτης'' που τον ενδιαφέρει μόνο το σεx».

Όσο για το πως νιώθει να είναι το τρίτο πρόσωπο σε μια κατάσταση δηλώνει ότι το τρίτο πρόσωπο είναι η σύζυγος και όχι εκείνη.

«Είμαι η τέλεια εpωμένη. Ποτέ δεν πρόκειται να τους ζητήσω να αφήσουν τις γυvαίκες τους για μένα. Αν το κάνω, τότε σε κάθε ευκαιρία θα μου λένε ''ξέρεις τι άφησα για χάρη σου''; Και δεν θέλω να μπλέξω με τέτοια πράγματα. Δεν θέλω να κλέψω τον σύζυγο καμίας γυvαίκας, μόνο να τον δανειστώ για λίγο», καταλήγει.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩπηγη