Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Οπα! Τι κοιτάζουν οι στρέιτ άντρες στις τsόντες;



Κοιτάζουν το sτήθος και τον πισινό της ποpνοστάρ, αλλά το μάτι τους πάει και αλλου, όμως δεν το ομολογούν...

Ο νευρολόγος Ogi Ogas αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην Huffington Post ότι οι στρέιτ άντρες όταν βλέπουν τsόντες ενδιαφέρονται πολύ για το όργανο του ποpνοστάρ:

«Σύμφωνα με τους αριθμούς μπορούμε να πούμε πως ένα πολύ μεγάλο ποσοστό από τους ετεροφuλόφιλους που βλέπουν ποpνό στο ίντερνετ, εστιάζει την προσοχή του στο pέος του πρωταγωνιστή. Το ποσοστό είναι πραγματικά τεράστιο.»

Ο Φόβος του Πeους...

Παρόλα αυτά κάθε φορά που ο Ogi Ogas αναφέρει αυτό το πολύ ενδιαφέρον στοιχείο δημοσίως σχεδόν κανένας άντρας δεν επιβεβαιώνει το γεγονός ότι κοιτάζει το pέος του ποpνοστάρ. Πάντως ανωνύμως υπάρχουν αρκετοί τύποι που ομολογούν ότι ναι, το μάτι τους πέφτει πολύ στο όργανο. Αλλωστε εδώ που τα λέμε θα ήταν και αφύσικο σε μια τsόντα να μην κοιτάζεις καθόλου το πeος του άντρα, τη στιγμή που τα πλάνα που γίνονται σε αυτό είναι πάμπολλα.

Αυτό φυσικά που κάνει εντύπωση σε όσα αναφέρει ο νευρολόγος Ogi Ogas είναι το γεγονός ότι αρκετοί άντρες δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα το κόμπλεξ που έχουν για το αντρικό όργανο και γενικά για το αντρικό γuμνό. Μήπως τελικά ο περίφημος «Φόβος του Πeους» ταιριάζει περισσότερο στους άντρες παρά στις γυναίκες;


69magazine