Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Σκοτώθηκε ο Justin Bieber σε τροχαίο... ???

Δείτε τι λέει η Google σήμερα.....
Πριν ξεκινήσετε τα κλάματα...επιτρέψτε μας να σας πούμε τα καλά νέα. Ο Justin Bieber δεν πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.


Τι λέει όμως η Google για αυτό; Δοκιμάστε να κάνετε αναζήτηση με την φράση “Bieber dies in car crash” Και κοιτάξτε το πρώτο αποτέλεσμα της αναζήτησης:Αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο θα σας οδηγήσει σε μια εκ πρώτης όψεως, νόμιμη ιστοσελίδα ειδήσεων: Ωστόσο, όπως αναφέρει το Naked Security πρόκειται για ένα hoax που αρχίζει να εξαπλώνεται.


Έχουμε δει πολλές παρόμοιες ψεύτικες ειδήσεις θανάτου διάσημων προσώπων όπως του Adam Ant, Jim Carrey, Christian Slater, Vanilla Ice, του Tom Cruise και πολλών άλλων.


Προτού πέσετε στην παγίδα του κάθε απατεώνα, προσπαθήστε να διασταυρώσετε με περισσότερη αναζήτηση αν αυτό που θέλετε να μοιραστείτε με τους φίλους σας είναι πραγματικό. Διαφορετικά βοηθάτε στην διάδοση μιας ψευδής είδησης κάνοντας χάρη στον απατεώνα.


Η συγκεκριμένη είδηση αναμένετε να κυκλοφορήσει σύντομα στο Facebook. Διαβάστε και μοιραστείτε πραγματικές ειδήσεις μόνο από πραγματικές ιστοσελίδες ειδήσεων. Μην εμπιστεύεστε το Google ή τους φίλους σας στο Facebook.


Μπορεί να μην έχουν την πρόθεση, αλλά συμμαχούν με τους απατεώνες διαδίδοντας ειδήσεις που έχουν μόνο ένα στόχο. Την συλλογή clicks.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ
πηγη