Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Αυτα ειναι τα 16 μεγαλύτερα ζώα στον κόσμο!


 Τα 16 μεγαλύτερα ζώα στον κόσμο! Είναι απίστευτο!! Σας παρουσιάζουμε 16 φρικιά του ζωικού βασιλείου. Όλοι γνωρίζουν ότι οι φάλαινες και οι ελέφαντες είναι μεγάλα ζώα αλλά τι γίνεται με τους αστερίες; Σας έχουμε τρωκτικά σε ασυνήθιστα μεγέθη και σκύλους τόσο μεγάλους που θα μπορούσαν να καταπιούν έναν ολόκληρο άνθρωπο. Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας με αυτά τα 16 θηρία που αψήφησαν τη φύση!! 

Σκαθάρι Τιτάνας: Βρέθηκε στις ζούγκλες της Νότιας Αμερικής. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το σκαθάρι Ηρακλής και μπορεί να μεγαλώσει έως και 6,5 ίντσες. 

Προκάλεσε την αγελάδα: 6,5 μέτρα ύψος, 14 μέτρα μήκος και πάνω από 1 τόνο, εκτιμλαται ότι θα μπορούσε να παράγει 7,665 Big Μacs. 

Αλεπού νυχτερίδα: Βρέθηκαν σε κορυφές δέντρων της Νέας Γουινέας. Αυτός ο φρούτο-φάγος είναι ο μεγαλύτερος στον πλανήτη. 

Ιαπωνική καβουρο-αράχνη: Με βάρος μέχρι και 41 κιλά, η Ιαπωνική καβουρο-αράχνη αποτελεί εδώ και καιρό βασικό ιαπωνικό προιόν αλιείας και μπορεί να προκαλέσει σοβαρούς τραυματισμούς με τα ισχυρά νύχια της. 

Μέδουσα της Nommra: Βρέθηκε στα ύδατα της Ιαπωνίας και μπορεί να ζυγίζει μέχρι και 440 lbs.
Γιγάντιοι Αστερίες: Αυτοί οι αστερίες βρέθηκαν από επιστήμονες στα νερά της Ανταρτικής το 2008. 

Καβούρια Καρύδα: Δεν είναι αυτό που θα θέλατε να δείτε όταν βγαίνετε για να πετάξετε τα σκουπίδια έξω. Τα καβούρια αυτά έχουν αρκετά ισχυρά νύχια ώστε να σπάσουν το κέλυφος της καρύδας. Περιττό να αναφέρουμε ότι δεν είναι να παίξει κανείς μαζί του. 

Γιγάντιος Σκύλος: Με μια θέση στα Guinness world records ζυγίζει 245 lbs και καταναλώνει πάνω από 110 κιλά κροκέτες σκύλου σε έναν μήνα. 

Γιγάντια Αράχνη κυνηγός: Αυτό το πουλί που τρώει αράχνες ανακαλύφθηκε στο Λάος το 2001 και ξοδεύει μεγάλο μέρος του χρόνου του σε σκοτεινές σπηλιές στη ζούγκλα. 

Αφρικανικό Γιγάντιο σαλιγκάρι: Η Αφρική γεννά τα πράγματα μεγάλα και αυτό το σαλιγκάρι δεν αποτελεί καμία εξαίρεση. Βρέθηκαν σε τμήματα της Ανατολικής Αφρικής και μπορούν να φτάσουν έως και 8 εκατοστά σε μήκος. 

Φρύνος ζαχαροκάλαμο: Αρχικά βρέθηκαν στη Νότια και Κεντρική Αμερική. Ο φρύνος ζαχαροκάλαμο θεωρείται μια ενόχληση για την άγρια πανίδα της Αυστραλίας και έχει λίγα αρπακτικά, λόγω της τοξικότητας του δέρματος του. 

Κινέζικη Γιγάντια Σαλαμάνδρα: Η μεγαλύτερη και η πιο αδύνατη σαλαμάνδρα του κόσμου μπορεί να αυξηθεί έως και 6 πόδια σε μήκος και είναι σχεδόν τυφλή! 

Κρίκετ γίγαντας: Βρέθηκε μόνο(ευτυχώς) σε ένα μικρό νησί στα ανοιχτά της Νέας Ζηλανδίας. Αυτό το κρίκετ είναι αρκετά μεγάλο για να καταβροχθίσει ένα καρότο. 

Θαλάσσιος κροκόδειλος: Λέγεται ότι είναι ο μεγαλύτερος κροκόδειλος που έχει ποτέ αλιευθεί. Αυτός ο 21 ποδών γίγαντας συνελήφθη ζωντανός μετά από κυνήγι 3 εβδομάδων.
Φλαμανδικό κουνέλι: Αυτή είναι η Σάντυ ένα από τα μεγαλύτερα κουνέλια παρέα με το κατοικίδιο της.






ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ