Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

10χρονο κοριτσάκι μηνύει τον πρώην σύντροφο της μητέρας της!

10χρονο κοριτσάκι μηνύει τον πρώην σύντροφο της μητέρας της!


Η 10χρονη Χάνα Γουάις έκανε μήνυση στον πρώην σύντροφο της μητέρας της για να πάρει το σκυλάκι της πίσω!


Όταν η Χάνα και η μητέρα της έφυγαν από το σπίτι του πρώην συντρόφου της μητέρας, Μίτσελ Ρέτσερ, συμφώνησαν πως για λίγο καιρό θα κρατούσε και θα φρόντιζε το σκυλάκι της Χάνα, μέχρι να βρουν μέρος να τακτοποιηθούν. Όταν τελικά εγκαταστάθηκαν στο καινούριο τους σπίτι, εκείνος αρνήθηκε να δώσει το σκυλάκι πίσω στο κορίτσι.

«Το σκυλάκι μου είναι μέρος της ζωής μου, καθόμαστε μαζί, κοιμόμαστε μαζί και είμαστε πολύ δεμένοι. Ξέρει πόσο αγαπώ το σκύλο μου και αυτό που έκανε με στεναχώρησε πολύ», είπε το μικρό κορίτσι.

Από την μεριά του Μίτσελ, ο δικηγόρος του είπε πως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα παρουσίασε η μικρή. Είπε χαρακτηριστικά: «Το κορίτσι παράτησε το σκύλο ενώ πήρε έναν άλλο μαζί της. Δεν τον ήθελε πια κι εκείνος τον κράτησε για να τον φροντίζει και έχει δεθεί πολύ μαζί του».

Η μητέρα της Χάνα εξομολογήθηκε πως ο Μίτσελ είναι η αιτία που η Χάνα πλέον δεν θέλει να εμπιστεύεται ενήλικες και πως ολα όσα έκανε της έδωσαν ένα μάθημα για το κατά πόσο πρέπει να πιστεύει όσα της λένε οι μεγάλοι να εμπιστεύεται τους ανθρώπους.

Η δίκη έχει οριστεί να γίνει τον Ιούλιο του 2014 και έτσι ίσως λυθεί το μυστήριο για το τι τελικά έχει συμβεί με το σκυλάκι και αν θα επιστρέψει στο κοριτσάκι.