Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΡΟΔΟΣ: Διαβαστε τι έκαναν πατριός και μητέρα στο 14χρονο παιδί τους!


Ένα καθημερινό μαρτύριο βίωνε εδώ και τέσσερα χρόνια, από την ηλικία των 14 ετών, ένα κορίτσι στο νησί της Ρόδου, το οποίο φέρεται να..
κακoπoiείτο σexouαλικά από τον πατριό της, υπό την προτροπή της ίδιας της, της μητέρας! Η φρικιαστική υπόθεση που απασχόλησε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, βρίσκεται από χθες στα χέρια των εκπροσώπων της Δικαιοσύνης που καλούνται κυριολεκτικά να σώσουν ένα κορίτσι το οποίο φέρεται να έχει υποστεί απίστευτα ψυχοσωματικά τραύματα.

Η 18χρονη σήμερα κοπέλα, που υπέμενε με τρομερή δύ-ναμη ψυχής τα όσα φέρεται να ζούσε, δεν άντεξε, λύγισε, ξέσπασε, και αποφάσισε να αποκαλύψει σε αρμόδιους της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, ότι εδώ και τέσσερα χρόνια, από την ηλικία δηλαδή των 14 ετών, ο πατριός της και η μητέρα της, την εξαναγκάζουν σε μαζική σexουαλική επαφή.

Το φερόμενο ως θύμα της απίστευτης αυτής ιστορίας, που προκαλεί σοκ και αηδία για τους δύο αυτούς ανθρώπους που φαίνεται πως βασάνιζαν το κοριτσάκι, φοιτά σήμερα στη Γ’ Τάξη Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑΛ) της Ρόδου, ενώ έχει τεθεί και υπό τη φύλαξη μελών του Ξενώνα Κακoπoιημένων Γυναικών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πρωί της 30ης Οκτωβρίου έτους 2013, η 18χρονη κοπέλα επισκέ- φθηκε τα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου και αποκάλυψε στους αρμοδίους την τραγωδία της. Κατήγγειλε ότι από την ηλικία των 14 ετών, έως και τις 24 Οκτωβρίου έτους 2013, ο πατριός της, ηλικίας 51 ετών, με τη συναίνεση, προτροπή ή και τη συμμετοχή της ίδιας της μητέρας της, ηλικίας 40 ετών, τη βiαζε (!)

Ο τόπος του εγκλήματος δεν ήταν μόνο το σπίτι που διέμεναν, αλλά και ένα δεύτερο και το εξοχικό τους. Η βαρύτατη δίωξη Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου Κωνσταντίνος Μπούτσικος, αφού ενημερώθηκε για τα όσα έχουν καταγγελθεί, λαμβάνοντας γνώση της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος των κατηγορουμένων, άσκησε δίωξη, τόσο στον πατριό της 18χρονης νεαρής, όσο και σε βάρος της μητέρας της.

Παράλληλα συναίνεσε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης και για τους δύο κατηγορούμενους, αφού ενημερώθηκε για την ύπαρξη πληροφοριών σύμφωνα με τις οποίες οι δύο τους σχεδιάζουν να διαφύγουν από το νησί, κατευθυνόμενοι σε άλλο νησί της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Σε βάρος του 51χρονου πατριού έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την τέλεση των αδικημάτων του βiασμού κατ’ εξακολούθηση, της αποπλάνησης παιδιού που έχει συμπληρώσει τα 12, αλλά όχι τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια που ο παθών δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη κατ’ εξακο- λούθηση, και από πρόσωπο που συνοικεί με τον ανήλικο.

Η 40χρονη μητέρα που φέρεται να συντελούσε στο μαρτύριο της ίδιας της κόρης της(!) βαρύνεται με την τέλεση του αδικήματος της άμεσης συνέργειας στη διάπραξη των εγκληματικών πράξεων του βiασμού κατ’ εξακολούθηση, της αποπλάνησης παιδιού που έχει συμπληρώσει τα 12, αλλά όχι τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια που ο παθwν δεν έχει συ- μπληρώσει τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση και πρόκειται για πρόσωπο το οποίο συνοικεί με τον ανήλικο.

Η φρικιαστική ιστορία κατά τα όσα φέρεται να αποκαλύπτει η 18χρονη κοπέλα, πριν από περίπου τέσσερα χρόνια και ενώ η ίδια ήταν 14 ετών, είχαν πάει να φάνε όλοι μαζί σε κάποιο εστιατόριο – ταβέρνα, όταν η μητέρα της, την κάλεσε στην τουαλέ- τα και της είπε ότι την επόμενη μέρα θα τη φώναζε στο δωμάτιο του, ο πατριός της, ώστε να κάνουν έpωτα. Μάλιστα, φέρεται να της είπε να πάει, διότι δεν επρόκειτο για κάτι κακό. Το κοριτσάκι πήγε στο δωμάτιο και ξάπλωσε δίπλα στον πατριό της, αλλά όντας ιδιαίτερα φοβισμένο, η τέλεση της σexouαλικής πpάξης αναβλήθηκε, για λίγες ημέρες.

Η μητέρα του 14χρονου τότε παιδιού, φέρεται να την προέτρεψε να πάει ξανά στο δωμάτιο του πατριού της και να μη φοβάται, διότι δεν ήταν κάτι κακό. Το κοριτσάκι πήγε, ξάπλωσε, γδuθηκε και ήρθε σε σexouαλική επαφή με τον 51χρονο, παρά τη θέλησή της, ενώ φορούσε το κάτω εσώpouχό της. Ο πατριός φέρεται ταυτόχρονα να ερχόταν σε σexouαλική επαφή τόσο με τη σύντροφό του, όσο και με την κόρη της, ενώ η πρώτη φέρεται να έβpιζε την κόρη της, όταν εκείνη αρνείτο να έρθει σε επaφή μαζί του.

Ο 51χρονος άνδρας, που φέρεται ως βιαστής, καταγγέλλεται ακόμη, ότι απειλούσε το κοριτσάκι, υποστηρίζοντας ότι θα τη σκότωνε εάν ενημέρωνε την αστυνομία, αλλά και ότι δεν θα είχε και κανένα νόημα, διότι «όλοι ήταν δικοί του». Ο πατριός φέρεται ακόμη να της έλεγε ότι, θα την σκότωνε εάν την έβλεπε και με κάποιον άλλο σύντροφο.

Από τη δική της πλευρά, η 18χρονη, έχει ακόμη δύο αδέλφια, ενώ ο βιολογικός της πατέρας επικοινωνούσε μαζί της αραιά και που. Η ίδια, ενώ έδινε κατάθεση, έτρεμε, ενώ για τη διαλεύκανση της υπόθεσης φέρεται να ασχολήθηκε προσωπικά ανώτατο στέλεχος της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου.




ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ







proodos.net