Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΦΡΙΚΗ....ΔΕΙΤΕ σε τι εξανάγκαζαν γονείς την 15χρονη κόρη τους επικαλούμενοι οικονομικά προβλήματαΕπικαλούνταν τα οικονομικά προβλήματα που είχαν – Διαβάστε τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης

Με μία συγκλονιστική υπόθεση ποpνείας ήρθαν αντιμέτωπες οι αστυνομικές αρχές της Καλτανισέτα στη Σικελία.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, η αστυνομία ανακάλυψε ότι οι γονείς μίας ανήλικης γυναίκας την εξωθούσαν στην ποpνεία, επικαλούμενοι σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Σαν να μην έφτανε αυτό, την ανάγκασαν να έχει eρωτικές επαφές επί πληρωμή με τον 80χρονο εργοδότη τους, από τον οποίο η ανήλικη απέκτησε και ένα παιδί.
Οι γονείς της και ο ηλικιωμένος αντιμετωπίζουν κατηγορίες sεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου και πρόκειται να οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου τον ερχόμενο Δεκέμβριο.
Όπως προκύπτει, το θύμα αναγκαζόταν από την ηλικία των 15 ετών να συνευρίσκεται eρωτικά με τον άνδρα στο πατρικό της σπίτι.
Ο 80χρονος, μάλιστα, την επισκεπτόταν δύο φορές το μήνα και πλήρωνε περίπου 100 ευρώ τους γονείς της για κάθε eρωτική συνεύρεση.
Μόλις, όμως, το 2008 γεννήθηκε το παιδί ο άνδρας διέκοψε τις… επισκέψεις του.
Η γέννηση του παιδιού οδήγησε τις υπηρεσίες πρόνοιας να ελέγξουν την υπόθεση, με αποτέλεσμα η νεαρή να αποκαλύψει όσα είχε υποστεί και στη συνέχεια να αναλάβουν οι αστυνομικές αρχές.