Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

26χρονη τρώει μόνο junk food εδώ και 16 χρόνια!Η 26χρονη Βρετανίδα Faye Campbell τρέφεται εδώ και 16 χρόνια μόνο με πίτσες, χάμπουργκερ, πατατάκια, λουκάνικα, τηγανητές πατάτες και γενικότερα με πρόχειρο φαγητό, ενώ ούτε λόγος να γίνεται για φρέσκο φαγητό, φρούτα και λαχανικά! Και όχι μόνο αυτό, αφού μόνο στη σκέψη… φυσιολογικά μαγειρεμένων τροφών αλλά και στη θέα λαχανικών και φρούτων αισθάνεται έντονη ναυτία και αποστροφή. «Αρρωσταίνω και μόνο στη σκέψη. Όσο για δοκιμή, ούτε λόγος να γίνεται!», λέει η ίδια.

Το πρόβλημα της νεαρής κοπέλας είναι κατά βάση ψυχολογικό, ενώ η εικόνα της σε τίποτα δεν προδίδει την κατανάλωση άχρηστων τροφών. Είναι πολύ αδύνατη αλλά και οι ιατρικές εξετάσεις της δείχνουν ότι η υγεία της είναι άριστη, αν σκεφτεί κανείς ότι ο οργανισμός της δεν προσλαμβάνει θρεπτικά συστατικά. Βέβαια η ηλικία της είναι πολύτ μικρή για να φανούν οι επιπτώσεις της καθ’ όλα ανθυγειινής διατροφής της.

Η ίδια δηλώνει πώς «Θα προσπαθήσει να το αντιμετωπίσω με τη βοήθεια ψυχολόγου», κατανοώντας το προβλημά της αν και θεωρεί πώς δύσκολα θα αρνηθεί το junk food.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩπηγη