Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Βρετανία: Ανήλικος σκότωσε 43χρονο με μία γροθιά και ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑ...


Ο 17χρονος διασκέδαζε να γρονθοκοπεί αγνώστους – Δείτε το βίντεο με τις επιθέσεις του

Του άρεσε να τρομοκρατεί αγνώστους απειλώντας τους ότι θα τους χτυπήσει με τη «σιδερένια» γροθιά του. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν έμενε στα λόγια, με αποτέλεσμα να επιτίθεται σε αγνώστους, απλώς για να επιδείξει τη δύναμή του. Όμως, η αρρωστημένη διασκέδασή του, έληξε τραγικά, καθώς ένα από τα θύματά του έχασε τη ζωή του, λίγα δευτερόλεπτα αφού δέχθηκε γροθιά στο κεφάλι. Ο λόγος για τον 17χρονο, Εντεν Λόμαξ, από το Μπόλτον της Μεγάλης Βρετανίας, που χτύπησε θανάσιμα τον 43χρονο, Σάιμον Μίτσελ.

Σαν να μην έφτανε αυτό, αμέσως μετά τη δολοφονία έτρεξε στο σπίτι φίλου του για να παίξουν Playstation.

Πριν το τραγικό περιστατικό με τον Μίτσελ, ο Λόμαξ είχε επιτεθεί με τον ίδιο τρόπο σε έναν 31χρονο άνδρα που είχε νοητικά προβλήματα και έναν 41χρονο, ο οποίος είχε κάνει κατανάλωση αλκοόλ, τα θύματα, όμως, δεν υπέστησαν σοβαρά τραύματα.

Σύμφωνα με το BBC ο Λόμαξ βρισκόταν στην ίδια παμπ με τον Μίτσελ, όταν του επιτέθηκε. Ο τελευταίος φέρεται να μίλησε στην παρέα του 17χρονου, λέγοντας κάτι σχετικά με αυτοκτονία, θέμα που εξόργισε τον ανήλικο, καθώς ο πατριός του είχε αφαιρέσει τη ζωή του πριν καιρό.

Όταν οι φίλοι του αντιλήφθηκαν ότι ο 17χρονος άρχισε να χάνει την ψυχραιμία του, προσπάθησαν να τον καθησυχάσουν, όμως, τη στιγμή που ο 43χρονος έτεινε το χέρι του σε ένδειξη φιλίας, εκείνος του έριξε μία γροθιά στο κεφάλι.

Το θύμα έπεσε στο δάπεδο, ενώ το σαγόνι του είχε υποστεί κάκωση. Παρότι οι φίλοι του δράστη κάλεσαν ασθενοφόρο, εκείνος έφυγε από το σημείο και πήγε σε σπίτι φίλου του για να παίξει ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Δύο ημέρες μετά, οι τοπικές αρχές συνέλαβαν τον ανήλικο, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα, ενώ τον ερχόμενο Δεκέμβριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου.

Ο διοικητής της αστυνομίας, Πίτ Τζάκσον, δήλωσε: «Ο Σάιμον Μίτσελ έχασε τη ζωή του στα χέρια ενός νεαρού άνδρα που φαίνεται να είναι επιθετικός και βίαιος. Όπως όλοι οι θρασύδειλοι έβαζε στο στόχαστρο ανθρώπους που ήξερε ότι ήταν ανίκανοι να αντιδράσουν. Χτύπησε ανθρώπους χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος».