Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΣΟΚΑΡΟΥΝ οι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ του γιατρού για τον Michael Jackson. "Στο τέλος της ζωής του βρισκόταν μέσα σε μία κρίση, ήταν γεμάτος....."







Μετά την αποφυλάκισή του ο γιατρός που κρίθηκε ένοχος για τον θάνατο του βασιλιά της pop αποκαλύπτει την ιατρική σχέση που είχε με τον Michael Jackson, στην πρώτη συνέντευξή του. ...

Ο δρ. Conrad Murray ανέφερε ότι ο ίδιος και ο βασιλιάς της Pop ήταν... ασυνήθιστα κοντά! "Θέλετε να ξέρετε πόσο κοντά ήμασταν; Του κρατούσα το πέοs κάθε βράδυ προσπαθώντας να του βάλω καθετήρα επειδή είχε ακράτεια τις νύχτες!" αποκαλύπτει ο γιατρός που αποφυλακίστηκε στις 28 Οκτωβρίου. Ο 60χρονος Murray επιμένει ότι δεν είναι υπεύθυνος για τον θάνατο του Jackson: "Δεν σκότωσα τον Michael Jackson. Ήταν εθισμένος στα φάρμακα. Ο Michael Jackson σκότωσε κατά λάθος τον Michael Jackson". Όπως προσθέτει ο γιατρός "Στο τέλος της ζωής του βρισκόταν μέσα σε μία κρίση, ήταν γεμάτος πανικό και δυστυχία. Προς το τέλος ο Michael Jackson ήταν ένας διαλυμένος άνθρωπος. Προσπάθησα να τον προστατεύσω αλλά με πήρε μαζί του!". Ο Murray ισχυρίστηκε ότι ο Jackson ήταν τόσο ανισόρροπος που τις τελευταίες ημέρες της ζωής του δεν επέτρεπε στις υπηρέτριές του να του πλύνουν τα εσώρουχα γιατί φοβόταν ότι θα τα πουλούσαν. "Ο Jackson σύρθηκε στην άβυσσο της σωματικής και ψυχικής οδύνης εξαιτίας της περιοδείας του στο Λονδίνο!" συμπλήρωσε ο γιατρός στην αποκαλυπτική του συνέντευξη.






ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ