Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Ιερέας πέταξε τα ράσα και κηρύττει το Ευαγγέλιο με κολλητά τζιν, στενά μπλουζάκια και τατουάζ! Ποια η σχέση της με τα ναρκωτικά; (PHOTOS)


Η Nadia Bolz-Weber είναι μια μικροκαμωμένη γυναίκα, που αρέσκεται να ντύνεται με στενά T Shirt -που αφήνουν γuμνά τα γεμάτα τατουάζ χέρια της-, και τζιν παντελόνια με γυρισμένο το ρεβέρ. Η εμφάνιση ολοκληρώνεται με ένα αλά γκαρσόν κούρεμα, ευμεγέθη σκουλαρίκια και μαύρα μυωπικά γυαλιά.

Μια ροκαμπίλι φυσιογνωμία που κέντρισε το ενδιαφέρον των αμερικανικών μίντια για την εξτρίμ εμφάνισή της, καθώς εργάζεται ως πάστορας σε εκκλησία των Μεθοδιστών, στο Οστιν του Τέξας. Το... κερασάκι στην ιδιαίτερη αυτή φυσιογνωμία; Όταν δεν κηρύττει στους πιστούς της, τονίζει τους μυς της κάνοντας άρση βαρών.
Η Nadia, όπως περιγράφει η δημοσιογράφος της Washington Post, κοιτάζοντας έξω τις εκατοντάδες των ανθρώπων που συνωστίζονται στα στασίδια, για να ακούσουν το Ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού, βλέπει το κοινό της να αποτελείται από λιμενεργάτες, γιαγιάδες με τα εγγόνια τους, κουρασμένες μανάδες... Αυτό είναι το ποίμνιο της Nadia, η «εναλλακτική» Αμερική.
Αυτοί είναι οι άνθρωποι που έστειλαν στη λίστα των best sellers το βιβλίο με τα απομνημονεύματά της, που κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο. Είναι αυτοί που ακολουθούν την κάθε «τιτίβισμα» της στο Twitter και τα post που ανεβάζει στο Facebook.
Μια γρήγορη περιήγηση στη ζωή της 44χρονης περιλαμβάνει μια ανήσυχη έφηβη που εξεγέρθηκε εναντίον της άκρως συντηρητικής Χριστιανικής οικογένειάς της, ένα σκοτεινό πέρασμα στα ναρκωτικά και το αλκοόλ, και μερικές άγριες νύχτες σε κλαμπ του Ντένβερ όπου έβγαζε τα προς το ζην κάνοντας stund up comedy. Ανήκει στην οικογένεια των απόκληρων της κοινωνίας, όπως γράφει στα απομνημονεύματά της, «όπως είναι οι τpαβεστί, οι αλκοολικοί...».
«Δε νομίζω ότι οι ηγέτες της εκκλησίας πρέπει να προσποιούνται ότι είναι κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά είναι» λέει απευθυνόμενη στο ποίμνιό της που ξεσπά σε επιδοκιμασίες.


ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩπηγη