Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Σοκ: Φωτογραφίζεται χαμογελαστή με νεκρά ζώα! (photos)

Σοκ: Φωτογραφίζεται χαμογελαστή με νεκρά ζώα! (photos) | onsports.gr
Η τηλεπαρουσιάστρια, Μελίσα Μπάκμαν μετά από κυνήγι στην Αφρική αποφάσισε να μοιραστεί τις… πράξεις της με το κοινό της για να προκαλέσει την κατακραυγή της κοινής γνώμης.

Πολλές φορές οι άνθρωποι φέρονται σαν ζώα, δείχνοντας πως το να τους χαρακτηρίζουμε έτσι απλά υποτιμάμε τα ζωντανά, καθώς η ηλιθιότητα μπορεί να ξεπεράσει κάθε όριο!

Η τηλεπαρουσιάστρια, Μελίσα Μπάκμαν φαίνεται πως έχει για χόμπι το κυνήγι. Ωστόσο, το θράσος της ξεπερνάει τη φαντασία της λογικής. Συγκεκριμένα, βρέθηκε στη Νότιο Αφρική όπου σκότωσε δεκάδες ζώα με αποτέλεσμα η ίδια να νιώσει υπερήφανη για τις πράξεις της και να ποστάρει τις φωτογραφίες της στο διαδίκτυο με πλατύ χαμόγελο!

Οι φωτογραφίες μόνο σοκαριστικές μπορούν να χαρακτηριστούν με την ίδια να βρίσκεται πάνω από τα νεκρά ζώα και να ευχαριστιέται τη στιγμή. Όπως ήταν φυσικό, η συγκεκριμένη κίνησή της προκάλεσε τη δημόσια κατακραυγή και πλέον είναι ελάχιστα τα άτομα που τη θαυμάζουν.

Ο ενθουσιασμός της, φυσικά και δεν είχε αντίκτυπο στο κοινό της. Η κυβέρνηση της Νοτίου Αφρικής της απαγόρευσε την είσοδο στη χώρα. Μάλιστα μαζεύτηκαν περισσότερες από 7.300 υπογραφές για την απαγόρευση εισόδου στη χώρα από τη συγκεκριμένη.

«Δεν σκότωσες ένα λιοντάρι. Στάθηκες πίσω από ένα μηχάνημα και πάτησες ένα κουμπί. Ντρέπομαι για το ανθρώπινο είδος», είναι μία από τις αναφορές διάσημων για τις πράξεις της,.






ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ