Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Tρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Τρίτης.
Mybet 100€ Bonus
***. ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ.-ΑΚΙΛΙΖ 29

Βάσει φόρμας, δυναμικότητας των δύο ομάδων και βαθμολογικής τους θέσης (δεύτερη με προτελευταία) δύσκολα θα δούμε εδώ έκπληξη. Με τη φιλοξενούμενη να μετράει και 10/14 over και να έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα ο άσος (1,20) μπορεί να συνδυαστεί και με το over 3,5 (2,00).
PlayBet Boost στα παρολι εως 100%
100. ΑΝΝΑΝ-ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ

Ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες με την Άνναν να ζορίζεται εντός έδρας (1-1-2, 3/4 over) και να μετράει 7/9 over και την Πίτερχεντ να είναι σε ελαφρώς καλύτερη κατάσταση και να μετράει 2-0-2 με 3/4 over εκτός έδρας (και 6/9 συνολικά). Για τους γηπεδούχους αυτό είναι και το τέταρτο παιχνίδι τους σε διάστημα 11 ημερών. Στρεφόμαστε πρώτα προς το over (1,60) και στη συνέχεια προς το διπλό (2,40).
Stoiximan 50€ Bonus και 0% Γκανιότα
101. ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ-ΜΠΑΓΕΡΝ

Ζορίστηκε απέναντι στην Χόφενχαϊμ η Μπάγερν το Σάββατο, στην Τσεχία όμως αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι στην Πλζεν την οποία πριν δύο εβδομάδες κέρδισε χωρίς να φορτσάρει με 5-0. Τεράστια η απόκλιση που χωρίζει τις δύο ομάδες, πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να επιβεβαιωθεί ξανά το σύνολο τερμάτων 4-6, με τον Stoiximan να το προσφέρει στο 2,25.
Mybet 100€ Bonus

102. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πολύ μεγαλύτερο το κίνητρο της Γιουβέντους στο ματς, καθώς σε περίπτωση ήττας δύσκολα θα συνεχίσει στο θεσμό, ενώ αν κερδίσει η Γαλατά στη Δανία δεν της κάνει ούτε η ισοπαλία. Στη Μαδρίτη κοίταξε τη Ρεάλ στα μάτια, με τους Ισπανούς να δείχνουν να χωλαίνουν στα τελευταία ματς και να συνηθίζουν να χάνουν στην Ιταλία. 1,80 πληρώνει το ασιατικό 0:0 χάντικαπ των γηπεδούχων
PlayBet Boost στα παρολι εως 100%
103. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Κρίσιμο ματς για το ποια ομάδα θα αυξήσεις τις ελπίδες της για τη 2η θέση, με τη φιλόδοξη φέτος Γαλατάσαραϊ με νίκη να κάνει ένα ακόμα βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση. Η Κοπεγχάγη συνήλθε και στο πρωτάθλημα (3-1-0) και στοχεύει στην πρώτη νίκη της στη διοργάνωση μπροστά στο κοινό του Πάρκεν. Στο 1,90 το over  δείχνει καλή επιλογή.
Mybet 100€ Bonus
104. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Σε μεγάλα κέφια βρίσκεται η επίθεση της Σίτι, που, όπως συνηθίζει εντός έδρας, θα δώσει ρυθμό στο παιχνίδι από το ξεκίνημα. Οι μονάδες της ΤΣΣΚΑ στην επίθεση μπορούν να συμβάλλουν σε ένα παιχνίδι με γκολ, επιλογή μας θα είναι το ασιατικό over 3, το οποίο βρίσκουμε στο 1,85 .
Stoiximan 50€ Bonus και 0% Γκανιότα
105. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Καθοριστικής σημασίας το ματς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπενφίκα, με τον νικητή να κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ομάδες με μεγάλο επιθετικό ταλέντο και κενά στην άμυνα αμφότερες, μπορούν να μας χαρίσουν ένα GG, ενδεχόμενο που πληρώνει 1,83. Με τον άσο DNB πήγε ο Bethunter στο 1,61 του Stoiximan.
PlayBet Boost στα παρολι εως 100%
106. ΠΑΡΙ ΣΖ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Η διαφορά ποιότητας και φόρμας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι πολύ μεγάλη και η Παρί δεν θα δυσκολευτεί να κερδίσει. Εντός έδρας συνηθίζει να μην δέχεται γκολ και είναι πολύ πιθανό να κρατήσει και πάλι την εστία της καθαρή, όπως έκανε και στις Βρυξέλλες. 2,30 αποδίδουν τα σκορ 2-0/3-0/4-0 στον Stoiximan.
Mybet 100€ Bonus

107. ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Η Σαχτάρ θα παίξει για τη νίκη, ψάχνοντας εκδίκηση για την τεσσάρα στη Γερμανία, ωστόσο δεν είναι η ομάδα των περασμένων ετών, ενώ προέρχεται και από απρόσμενη ήττα εντός συνόρων. Αν δεν υπήρχε η γκέλα της Λεβερκούζεν θα την στηρίζαμε σε αποδόσεις αουτσάιντερ, τώρα προτιμότερο είναι να ρισκάρουμε στην ισοπαλία (3,60), η οποία άλλωστε θα είναι και ο στόχος των φιλοξενούμενων.
Stoiximan 50€ Bonus και 0% Γκανιότα
108. ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.

Αδικείται από τη μηδενική συγκομιδή της στον όμιλο η Σοσιεδάδ που παρότι έπαιξε με τα θηρία στάθηκε πολύ καλά σε όλα τα ματς. Μπορεί να είναι μηδαμινές οι ελπίδες της ακόμα και για την 3η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ όμως δεν πρόκειται να το βάλει κάτω, άλλωστε από μόνο του το όνομα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι κίνητρο για νίκη που θα δώσει μεγάλη χαρά και στον κόσμο της. Μπορεί να μην ηττηθεί, με τον ασιατικό άσο +0,25 να πληρώνει 1,825
Mybet 100€ Bonus
109. ΚΑΡΛΑΪΛ-ΓΟΥΛΒΣ

Στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι η γηπεδούχος που έρχεται από δύο σερί ήττες και μετράει 2-0-4 εντός έδρας (6-15 γκολ), συνεχίζει τις νίκες η Γουλβς (6-1-0 στα εφτά τελευταία), μετρώντας 11-2-1 συνολικά και 5-1-0 εκτός έδρας με γκολ 11-3! Στα 13/14 παιχνίδια τους έχουν σκοράρει οι φιλοξενούμενοι, με νίκη πιάνουν κορυφή, λογικό το 1,70 του διπλού.
PlayBet Boost στα παρολι εως 100%
110. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ-ΚΡΟΟΥΛΙ

Ουραγός η Μπρίστολ Σίτι και η μοναδική ομάδα που δεν έχει εντός έδρας νίκη (1-7-6 συνολικά, 0-4-3 εντός έδρας), η Κρόουλι είναι στο μέσον της βαθμολογίας με ρεκόρ 1-3-2 εκτός έδρας, έρχεται όμως από τρεις σερί ήττες χωρίς να σκοράρει. Αμφότερες με κακές πρόσφατες εμφανίσεις, παντού μπορεί να πάει το ματς.
Stoiximan 50€ Bonus και 0% Γκανιότα
111. ΣΑΟ ΚΑΕΤΑΝΟ-ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ

Πέντε βαθμούς από τη σωτηρία της απέχει η Σάο Καετάνο, που δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά ό,τι κάνει φέτος το κάνει εντός έδρας (7-3-6). Η Αμέρικα Μινέιρο (πολλές ισοπαλίες και under τελευταία) είναι στο -2 από την άνοδο και παίρνει πολύ πιο εύκολα αποτελέσματα εκτός έδρας (8-4-4, 11/16) από ότι εντός. Μεγάλη μάχη θα γίνει, τη νίκη θέλουν και οι δύο ομάδες για διαφορετικούς λόγους, τριπλή με το ισχυρότερο κίνητρο να το έχουν οι γηπεδούχοι.
Mybet 100€ Bonus

112. ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ-ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΑΤΑΛ

Η Σαπεκοένσε έχει «βολευτεί» με τη 2η θέση (+8 από θέσεις που δεν οδηγούν στην άνοδο) και μετράει πέντε σερί ισοπαλίες, ενώ εντός έδρας έχει ρεκόρ 10-5-1 με την καλύτερη επίθεση (36-14 τα γκολ). Με συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα η Αμέρικα Νατάλ έχει ανέβει στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού μετρώντας 3-5-8 εκτός έδρας. «Χαλαρή» η γηπεδούχος, ανεβασμένη η φιλοξενούμενη, δεν είναι για 1,53 ο άσος, στο υψηλό 4,00 προσφέρεται το Χ.
PlayBet Boost στα παρολι εως 100%
113. ΜΟΝΑΡΚΑΣ-ΑΤΛΑΣ

Μονός τελικού κυπέλλου, που διεξάγεται στην έδρα της Μονάρκας. Σε περίπτωση ισοπαλίας πηγαίνουμε απευθείας στα πέναλτι. Οι γηπεδούχοι είναι φαβορί και λόγω έδρας και λόγω καλύτερης αγωνιστικής κατάστασης. Η Άτλας είναι ανεβασμένη, πάντως, κι έχει καλή ψυχολογία ψάχνοντας τον πρώτο της τίτλο μετά από 51 χρόνια! 4-1-2 (5/7 over) εντός έδρας οι γηπεδούχοι στο πρωτάθλημα, 1-9-6 συνολικά η Άτλας και 0-5-4 με γκολ 6-16 εκτός έδρας. Μικρό το 1,72 για τελικό κυπέλλου, στο 3,40 το Χ.

ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ
 
     MyBet               Stoiximan                PlayBet

             100€ Bonus         50€ Bonus       Boost στα παρολι 
                                                                                                          εως 100% 

  
      50€ Bonus 





ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ







πηγη