Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Απίστευτο κι όμως ελληνικό!!!


 




Ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης και ο Ερμής Δράμας θα δώσουν δύο συνεχόμενα παιχνίδια με διάστημα λίγων ωρών με στόχο να γλυτώσουν τα οδοιπορικά έξο

Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει σε μεγάλο βαθμό των ελληνικό αθλητισμό αφού βλέπουμε ακόμα και μεγάλες ομάδες να κάνουν πολύωρα ταξίδια με πούλμαν, ενώ πριν από λίγα χρόνια ταξίδευαν πάντα αεροπορικώς.

Το πρόβλημα όσο φτάνουμε στα τοπικά πρωταθλήματα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο και οι ομάδες κάνουν πραγματικά ό,τι περνά από το χέρι τους για να γλυτώσουν χρήματα.

Καλύτερο παράδειγμα από αυτό που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στην Αλεξανδρούπολη δεν υπάρχει. Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης και ο Ερμής Δράμας κληρώθηκαν για τη 2η αγωνιστική του Δ Ομίλου της Β Εθνική Γυναικών.

Το ίδιο ζευγάρι προέκυψε ύστερα από κλήρωση και για το θεσμό του Κυπέλλου. Η πρώτη αναμέτρηση είχε αρχικά οριστεί να γίνει το Σάββατο 9 Νοεμβρίου. Προκειμένου όμως η ομάδα της Δράμας να γλυτώσει οδοιπορικά ορίστηκε να γίνει την Κυριακή 10 Νοεμβρίου την ίδια ημέρα που θα διεξαχθεί και το παιχνίδι του Κυπέλλου.

Τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα από τη στιγμή που η αναμέτρηση του Κυπέλλου ορίστηκε για τις 10.00, ενώ αυτό του Πρωταθλήματος για τις 13.00. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν στην καλύτερη περίπτωση με ελάχιστη ώρα για ξεκούραση. Εάν το ματς πάει στα πέντε σετ τότε πραγματικά δεν ξέρουμε τι θα γίνει...

Όλα αυτά την ώρα που τα δύο αυτά παιχνίδια είναι ιστορικά για την ομάδα του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης. Το συγκεκριμένο σωματείο ιδρύθηκε πριν από λίγους μήνες και αυτοί θα είναι οι δύο πρώτοι εντός έδρας αγώνες της ιστορίας του.





ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ