Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΧΩΡΙΣΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ....


Το κοριτσάκι που γέννησε η σύζυγός του, που το αποκαλούσε εξαιρετικά άσχημο, ήταν η αιτία διαζυγίου για ένα ζευγάρι από την Κίνα. Ο θιγμένος σύζυγος, ονόματι Jian Feng, κατέθεσε μάλιστα και μήνυση στην πρώην σύντροφό του για απιστία, καθώς θεώρησε πως το άσχημο μωρό που του χάρισε δεν ήταν δικό του.

Όταν ένα τεστ DNA απέδειξε ότι το μωρό ήταν πράγματι δικό του, η σύζυγός του Feng του αποκάλυψε ένα μικρό μυστικό: ότι πριν τη γνωριμία τους εκείνη είχε υποβληθεί σε αισθητική επέμβαση στη Νότια Κορέα.

Τελικά ο Feng κατέφυγε στα δικαστήρια κατηγορώντας την, σύμφωνα με τους Irish Times, για εξαπάτηση καθώς του απέκρυψε το γεγονός ότι δεν ήταν όμορφη. Το αποτέλεσμα; Εκείνος κέρδισε τη δίκη, καθώς ο δικαστής συμφώνησε με το επιχείρημα του συζύγου και διέταξε την μετανιωμένη γυναίκα να του καταβάλει το ποσό των 120.000 λιρών Αγγλίας.

«Παντρεύτηκα τη γυναίκα μου από αγάπη, αλλά μόλις κάναμε την κόρη μας, ξεκίνησαν και τα προβλήματα» είπε στην εφημερίδα ο μηνυτής. «Η κόρη μας ήταν απίστευτα άσχημη, σε σημείο που ήταν φρικτό για εμένα» κατέληξε ο … στοργικός πατέρας.

2
1






ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ