Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΦΡΙΚΗ: Δείτε τι αναγκάστηκε να φάει για να επιζήσει !!!!


Συγκλονίζει η ιστορία ενός Καναδού πεζοπόρου και του τετράποδου φίλου του....
Ο 44χρονος Μάρκο Λαβουά, από το Κεμπέκ του Καναδά, ξεκίνησε προ τριών περίπου μηνών την εξερεύνηση της άγριας φύσης της χώρας του. Ως παρέα του είχε τον αγαπημένο του σκύλο, έναν γερμανικοί ποιμενικό, ενώ ως όπλο την εμπειρία του, καθώς δεν ήταν πρωτάρης.

Δεν υπολόγισε όμως τους εξωτερικούς παράγοντες. Και συγκεκριμένα, μια αρκούδα, η οποία από το ξεκίνημα κιόλας της περιπέτειάς του, κατέστρεψε σχεδόν όλα τα τρόφιμα που ο Λαβουά είχε πάρει μαζί του.

Μην έχοντας τρόπο να επικοινωνήσει με κάποιον, αλλά και μέσο να επιστρέψει καθώς μαζί με τις προμήθειες, καταστράφηκε και το κανό του, ο 44χρονος πεζοπόρος έμεινε αβοήθητος. Κι όχι για λίγες ημέρες, αλλά για περίπου τρεις μήνες.

Σωστικά συνεργεία τον εντόπισαν σε άθλια κατάσταση, ειδικοί τόνισαν ότι ήταν θέμα ημερών ή και ωρών να πεθάνει, ενώ οι γιατροί απόρησαν πώς κατάφερε να επιβιώσει για τοσο μεγάλο διάστημα.

Μέσα στην απελπισία του, ο Λαβουά «πρόδωσε» τον αγαπημένο του φίλο. Σκότωσε τον σκύλο του με μια πέτρα για να εξασφαλίσει τροφή, έστω και για λίγες ημέρες.


ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩmadata.gr