Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Μωρό με... «μαγικές ιδιότητες» προσελκύει εκατοντάδες ασθενείς!



Σε ένα «θαυματουργό» μωρό έχουν εναποθέσει τις τελευταίες τους ελπίδες εκατοντάδες ασθενείς στην επαρχία Κομπόνγκ Τσαμ της Καμπότζης.

Το παιδί, ηλικίας δύο ετών, πιστεύεται ότι έχει μαγικές ιδιότητες, αφού έσωσε τον άρρωστο παππού του. Η θεραπεία είναι ιδιαίτερα οικονομική, καθώς η οικογένεια του Κονγκ Κενγκ χρεώνει τους επισκέπτες ένα δολάριο τον καθένα για να δεχτούν την «ευλογία» του, την ώρα που κάθεται στην αγκαλιά της μαμάς του.

Η είδηση μεταδόθηκε από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και η δημοτικότητα του μωρού αυξήθηκε τόσο πολύ ώστε το βρέφος και η μητέρα του κρύβονται πλέον στο σπίτι ενός συγγενή. Ο μικρός, εξάλλου, ενοχλείται από το πλήθος και λειτουργεί επιλεκτικά, θεραπεύοντας μόνο τις πιο βαριές περιπτώσεις.

Οι ασθενείς όμως δεν πτοούνται και συνεχίζουν να καταφθάνουν φέρνοντας δώρα όπως τσιγάρα και αναψυκτικά.

Ακόμα και όσοι δεν καταφέρνουν να δουν τον Κονγκ φεύγουν από το χωριό με ένα δεμάτι «μαγικών» κλαδιών και με φύλλα που «ευλόγησε» ο μικρός, τα οποία πρέπει να τα βάλουν στο τσάι τους και να πιουν.

Ο αρχηγός του χωριού, Σου Χεν, είπε ότι 500 - 700 άνθρωποι αγοράζουν σε καθημερινή βάση τα «μαγικά φύλλα», επιμένοντας ότι και ο ίδιος πιστεύει στις θεραπευτικές δυνάμεις του παιδιού.




ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ







πηγη