Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Ομπάμα σε συνεργάτες του: «Είμαι πολύ καλός στο να σκοτώνω ανθρώπους»

Ομπάμα σε συνεργάτες του: «Είμαι πολύ καλός στο να σκοτώνω ανθρώπους»
Ο Λευκός Οίκος δεν έχει σχολιάσει επίσημα ένα νέο βιβλίο για τον Μπαράκ Ομπάμα, με τίτλο «Double Down: Game Change 2012»

Νέο βιβλίο για τον Μπαράκ Ομπάμα έγραψαν οι δημοσιογράφοι Mark Halperin και John Heilemann, το οποίο, μεταξύ άλλων, αναφέρεται και σε δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου προς τους βοηθούς του, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, το 2012.

«Είμαι πολύ καλός στο να σκοτώνω ανθρώπους» φέρεται να λέει ο Ομπάμα, σύμφωνα με το βιβλίο, που τιτλοφορείται: «Double Down: Game Change 2012». Τη δήλωση αυτή ο Αμερικανός πρόεδρος φέρεται να την έκανε κατά τη διάρκεια συζήτησης που είχε με συνεργάτες του για στοχευμένες επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

Ο Λευκός Οίκος δεν έχει σχολιάσει επίσημα το βιβλίο, ενώ ο στενός συνεργάτης του Ομπάμα, Νταν Πφάιφερ, είπε ότι ο πρόεδρος δεν έχει διαβάσει το βιβλίο, αλλά «απεχθάνεται» τις διαρροές.

Σύμφωνα με το site Huffington Post, από το 2004, στο πλαίσιο στοχευμένων δολοφονιών της CIA εναντίον τρομοκρατών, μόνο στο Πακιστάν έχουν σκοτωθεί από επιθέσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών γύρω στα 3.600 άτομα.


ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩprotothema