Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Κέρδος ή Σκοπιμότητα;;; ΔΕΙΤΕ… Φτιάξαν γεννετικά τροποποιημένες κούκλες ΝΕΦΕΛΙΜ εν όψη της Χριστουγεννιάτικης αγοράς!!! (βίντεο)


Όταν αγωνίζεστε να βρείτε τι πρέπει να πάρετε στα παιδιά σας αυτά τα Χριστούγεννα, δεν το καθυστερείτε! Κάθε γονέας θέλει το παιδί τους να έχει ενα «πραγματικό ζωντανό» τέρας της γεννετικής μηχανικής. Αυτό είναι το σωστό. Χειροποίητα κατασκευασμένο σε ένα εξειδικευμένο εργοστάσιο «Νεφελίμ» υπό την εποπτεία του ίδιου του Σατανά. Και, να έχει διάρκεια ζωής 1-3 χρόνια, έτσι ώστε το παιδί σας να μπορεί να είναι σίγουρο ότι θα απολαύσει την διασκέδαση-αγαπώντας την εταιρεία τουλάχιστον για λίγο.

Το γεγονός ότι αυτά θα έπρεπε ακόμη και να τα σκεφτόμαστε είναι παράλογο! Γιατί πρέπει να προετοιμαζόμαστε ως λαός; Η απάντηση είναι απλή για να γίνει αυτό πραγματικότητα είτε τώρα είτε στο μέλλον-κάτι πολύ κακό! Είτε είναι πραγματικό αυτό ή όχι, μπορείτε να το κρίνετε.



Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι ότι κάποιος είχε αυτή την ιδέα, ή μια ιδέα, να δημιουργήσει ένα τέτοιο πράγμα! Και, αν πρόκειται για φάρσα, προκειμένου να δούν αντιδράσεις, γιατί; Γιατί ετοιμάζεται κάτι τέτοιο ειδικά προς τα παιδιά. Η όλη ιδέα είναι πολύ αηδιαστική. Μερικοί άνθρωποι μου λένε αυτό δεν είναι πραγματικό, και άλλοι μου λένε ότι είναι. Ως εκ τούτου, σας παρέχουμε συνδέσμους, έτσι ώστε να μπορείτε να μάθετε κι εσείς για τον εαυτό σας. Θα πρέπει να είμαστε σοφοί με τα πράγματα που βρίσκονται σε εξέλιξη. Γνωρίζουμε ότι η γενετική τροποποίηση και η γενετική μηχανική είναι πραγματικές. Έτσι, δεν αμφιβάλλουμε ότι κάπου εκεί έξω κάτι τέτοιο δεν υπάρχει.



Γιατί να θέλουν την αντίδρασή μας σε ένα τέτοιο πράγμα; Μήπως επειδή μας προετοιμάζουν για την επερχόμενη έξοδο των Νεφελίμ, η τους υποτιθέμενους εξωγήινους που αναφέρονται στο 4 σενάριο;

Το άρθρο συνεχίζεται

Αλλά τι ακριβώς είναι τα «Genpets»; Για να δούμε τι αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους…

================================================================================


Genpets.Com -

Χρησιμοποιούμε μια διαδικασία που ονομάζεται “ Ζυγωτή Μικροέγχυση ”, που γίνεται γρήγορα μια ευνοϊκή μέθοδος για να συνδυάσει το DNA, ή για να παρεμβάλουμε ορισμένεςπρωτεΐνες από διαφορετικά είδη. Πιο συγκεκριμένα χρησιμοποιήθηκε το 1997 για να ενώσει τα ποντίκια με με τη βιοφωτοβόλο μέδουσα και έκτοτε έχει χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία φωτεινών κουνελιών, χοίρων, τα ψάρια, και τους πιθήκους. Από τότε, το ανθρώπινο DNA έχει εγχυθεί στα κουνέλια, τους χιμπατζήδες, DNA αράχνης σε πρόβατα, και τώρα, έφτασαν τα Genpets!

Διαβάστε στην ιστοσελίδα του National Geographic για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ανθρώπινα υβρίδια ζώων. Έχουμε πάει ένα βήμα παραπέρα με την συσκευασία των Genpets ™ σε πλαστικές συσκευασίες. Κάθε Genpet ™ πακέτο έχει μια πλήρως λειτουργική οθόνη του καρδιακού ρυθμού για να εκτιμηθεί καλύτερα η κατάσταση του κάθε κατοικίδιου ζώου, ενώ βρίσκεται σε κατάσταση αδρανοποίησης.

Παρακάτω είναι ένα screenshot από την ιστοσελίδα Genpet. Παρατηρήστε το ευτυχισμένο παιδί που αγκαλιάζει τη συσκευασία του φίλου του:


Αισθάνεστε άνετα το παιδί σας να έχει ένα Νεφελίμ που είναι δημιουργημένο με την γεννετική μηχανική; Κάτι που απλά δεν φαίνεται λογικό.

Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά τους:

01. Genpet ™
Ο μοναδικός βιοτεχνολογικός σας φίλος. Διατίθεται σε 7 διαφορετικούς τύπους προσωπικότητας.
02. Κωδικοποίηση χρώμα
Κάθε τύπος προσωπικότητας των Genpets έχει συνδεθεί με το αντίστοιχο χρώμα του, και το χρώμα στη συνέχεια χρησιμοποιείται ως βάση για κάθε συσκευασία.
03.Οργανο ελέγχου καρδιάς
Κάθε πακέτο έχει ένα ενσωματωμένο όργανο που παρακολουθεί την καρδιά που είναι πλήρως λειτουργικό, με πράσινα φώτα LED και ενσωματωμένο ηχείο.
04. Φρέσκος μετρητής
Κάθε πακέτο περιλαμβάνει ένα εύκολο στη χρήση “φρέσκο ​​μετρητή”. Τέσσερα απλά μπλε φώτα LED εμφανίζουν την κατάσταση του Genpet ™. Η οθόνη θα εμφανιστεί εάν το Genpet ™ έχει καθίσει στο ράφι καταστήματος υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα, ή εάν το κύκλωμα στο πακέτο έχει βλάβη κατά κάποιο τρόπο.
05. Bιο-Γεννετικό Σύστημα IV
Ενώ τα Genpets κρέμονται στα ράφια των καταστημάτων είναι σε μια μορφή χειμερίας νάρκης. Κάθε

πακέτο Genpet ™ έχει ένα ειδικό θρεπτικό σωλήνα σίτισης, για τη διατήρησή τους, αν είναι υγιείς και κοιμόνται.
06. Περιορισμοί Genpet ™

Η αναχαίτηση των κατοικίδιων ζώων απο τη συσκευασία τους δεν εξασφαλίζει καμία ζημία στο προϊόν.

=============================================================================
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ……





ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ







atheatignosi.blogspot.gr