Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Αναγνωρίζετε τον Έλληνα τραγουδιστή που μικρός διαφήμιζε γιαούρτια και σήμερα έχει κάνει μεγάλη καριέρα; [φωτο]Ο τραγουδιστής ...Νίκος Γκάνος σε παιδική ηλικία συμμετείχε σε διαφήμιση γιαουρτιού!


Ο Νίκος Γκάνος, που έχει γίνει γνωστός μέσα από τα τραγούδια του, όταν ήταν ακόμα παιδί συμμετείχε σε τηλεοπτική διαφήμιση. Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Νίκου Γκάνου, ο οποίος μιλώντας τραγουδιστά, ζητούσε το αγαπημένο του "γιαούρτι μπανάνα". Το χαριτωμένο παιδάκι με το καπελάκι σηκωμένο ψηλά και την ξανθιά φράντζα κάνει τα πάντα για να δελεάσει τους τηλεθεατές να αγοράσουν το αγαπημένο του γιαούρτι!

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί τότε βλέποντας την διαφήμιση πως το γλυκό αγοράκι που πρωταγωνιστούσε θα γινόταν σχεδόν 20 χρόνια μετά ένας καταξιωμένος τραγουδιστής!

Ο Νίκος Γκάνος είναι ένας τραγουδιστής με μεγάλη επιτυχία στη νεολαία. Έγινε γνωστός το 2004 μέσα από το talent show, Super Idol, όπου κέρδισε την 3η θέση. Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με την Καίτη Γαρμπή, το Γιώργο Μαζωνάκη, τη Μαρινέλλα και το Γιάννη Πάριο ενώ στο βιογραφικό του έχει πολλά dance hits!

Δείτε τον Νίκο Γκάνο σε παιδική ηλικία να συμμετέχει σε διαφήμιση γιαουρτιού!
maxnews.gr