Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Η κοπέλα που κλείνει μόνο «πρώτο ραντεβού»-Δείτε το λόγο


Για να μην μείνει χωρίς την απόλαυση των θαλασσινών και των πιάτων που χρειάζονται μεγάλο πορτοφόλι, η 23χρονη Erin Wotherspoon βρήκε τον τρόπο να τα εξασφαλίζει… δωρεάν!


Η όμορφη Καναδή αποδεχόταν τα «ραντεβού στα τυφλά», που της έκλειναν άγνωστοι άνδρες αρκεί να την πήγαιναν για δείπνο σε κάποιο ακριβό εστιατόριο…

Η κοπέλα που παρουσιάζεται σαν μια «ηθοποιό με οικονομική δυσκολία» δημοσιεύει τις ιστορίες των εκλεκτών γευμάτων της, στο μπλογκ που διαχειρίζεται και το ονομάζει «A Penniless Girl, Bad Dates and Plenty of Oysters», δηλαδή «μια άφραγκη κοπέλα, ραντεβού με ημερομηνία λήξης και ένα σωρό όστρακα».

Το μπλογκ όπως ήταν φυσικό, μετά την δημοσιοποίηση της μοναδικής ιστορίας, έχει χιλιάδες επισκέπτες και αποτελεί πραγματικό φαινόμενο στο διαδίκτυο.
Η Erin έχει κάνει εγγραφή σε όλες τις ιστοσελίδες γνωριμιών από όπου και «ψαρεύει» τους υποψήφιους που θα της κεράσουν το επόμενο δείπνο.

Για να μην τύχει και χάσει το δείπνο στα πανάκριβα εστιατόρια, έχει καταγράψει μια λίστα με τα καλύτερα από αυτά στο Τορόντο, που θα ήθελε να επισκεφτεί με τους συνοδούς της.
Σε κανέναν από τους πολλούς με τους οποίους δείπνησε δωρεάν η Erin δεν επέτρεψε ένα δεύτερο ραντεβού.

Ο λόγος είναι όπως λέει η ίδια, ότι ακόμα δεν βρήκε τον πρίγκηπα της.

  






ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ