Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΕΘΙΣΜΟΣ.............

diaforetiko.gr : article 2511497 195248E000000578 324 634x463 600x438 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Η Jennifer είναι εθισμένη στο να γεννάει τα παιδιά των άλλων ...


Η μητρότητα είναι σίγουρα η συγκλονιστικότερη εμπειρία στη ζωή μιας γυναίκας από τη στιγμή που μαθαίνει ότι θα γίνει μητέρα μέχρι και την υπόλοιπη ζωή της, που βλέπει το παιδί της να μεγαλώνει και να διαμορφώνει τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα.

Κι αν για κάθε μητέρα το να γεννάει το παιδί της είναι το υπέρτατο που μπορεί να βιώσει υπάρχει και μία γυναίκα, η οποία όπως δηλώνει, είναι εθισμένη στο… να γεννάει τα παιδιά των άλλων!

H Jennifer Scott-Hitchcock αριστερά και η βιολογική του μητέρα Jane δεξιά



Η Jennifer Scott-Hitchcock είναι λοιπόν μία νεαρή γυναίκα, παντρεμένη, με 2 παιδιά, η οποία πρόσφατα έγινε για τρίτη φορά παρένθετη μητέρα, για ένα ζευγάρι. Όπως λέει η ίδια, δεν το κάνει για τα χρήματα, μιας και δεν τα έχει ανάγκη, αλλά γιατί νιώθει μία ιδιαίτερη έλξη στο να είναι σε κατάσταση εγκυμοσύνης και όχι μόνο στα δικά της παιδιά.




«Ακόμα και η ίδια μου η αδερφή δεν μπορεί να καταλάβει πώς είναι δυνατόν να γεννάω παιδιά και να τα δίνω, αλλά θυμάται ότι ήδη από τα 7 μου έλεγα ότι σκοπός μου στη ζωή θα είναι να κάνω παιδιά για ζευγάρια που δεν μπορούν και να τα κάνω ευτυχισμένα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, αλλά νιώθω ότι έχω κάποιου είδους εξάρτηση από το να είμαι… έγκυος! Μέσα σε 3 χρόνια, έχω γεννήσει 3 παιδιά, και ομολογώ ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση για μένα, από όταν βλέπω θετική ένδειξη στο τεστ εγκυμοσύνης! Ο σύζυγός μου φοβάται για την υγεία μου, αλλά είναι στο πλευρό μου και με στηρίζει γιατί ξέρει ότι το κάνω με όλη μου την καρδιά», δηλώνει η Jennifer.

Μία ιδιαίτερη και… ανατριχιαστική θα λέγαμε εξομολόγηση, από μία γυναίκα που όπως λέει λατρεύει τα παιδιά, αλλά δικαίως έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με το «επάγγελμά» της αυτό
!