Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Σκοτώθηκε σε τροχαίο πασίγνωστος πρωταγωνιστής



Η είδηση σοκάρει, ειδικά στους γνώστες του… αντικειμένου, που δεν είναι και… λίγοι.
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε λοιπόν, η πληροφορία πως ο πασίγνωστος πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών στην Αμερική Bobby Williams,του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Peter L. Rigali,πέθανε νωρίς το πρωί της Κυριακής σε ατύχημα που είχε με το αμάξι του στο Holyoke της Μασαχουσέτης.
Οι αρχές λένε ότι ο Williams ήταν ο οδηγός και ο μοναδικός επιβάτης του αυτοκινήτου,όταν προφανώς έχασε τον έλεγχο και τράκαρε περίπου στις μία το πρωί.
Το όχημα πιστεύεται ότι παρεκλινε στη δεξιά πλευρά του δρόμου,γλίστρησε προς τα πλάγια,χτύπησε το προστατευτικό κιγκλίδωμα,και ξεκίνησε πάνω του να σέρνεται πριν προσγειωθεί ανάποδα σε ένα δέντρο .
Αναφορές λένε ότι ο Williams εκτινάχθηκε από το όχημα και ήταν ήδη νεκρός στο οδόστρωμα . Πιστεύεται ότι δεν φορούσε την ζώνη ασφαλείας . Σύμφωνα με το Associated Press , μια αυτοψία έχει προγραμματιστεί για να καθοριστεί τι μπορεί να προκάλεσε τον Williams να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου .Ο Williams ήταν γνωστός για την αγορίστικη γοητεία του και τα πράσινα μάτια του. Έκανε το ντεμπούτο του στίς ερwτικές ταινίες το 2003 και εμφανίστηκε σε περισσότερες από 40 ταινίες ενηλίκων κατά τη διάρκεια των πέντε χρόνων της καριέρας του . Ήταν μόλις 31 ετών .




πηγή