Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Απίστευτη Ιστοσελίδα: Ξεφτιλίστε τη γυναίκα που σας έκλεψε τον άνδρα! Αναρτήστε όλα της τα στοιχεία!!!

diaforetiko.gr : antroxoristra 1 Απίστευτη Ιστοσελίδα: Ξεφτιλίστε τη γυναίκα που σας έκλεψε τον άνδρα! Αναρτήστε όλα της τα στοιχεία!!!
Εναν αρκετά ευφάνταστο τρόπο βρήκαν οι απατημένες σύζυγοι και σύντροφοι για να εκδικηθούν τις εpωμένες των ανδρών τους. Αναρτούν σε ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό αυτό, τα ονόματα, τους τηλεφωνικούς αριθμούς αλλά και φωτογραφίες των γυναικών που… έκλεψαν τους συζύγους τους. Φυσικά όλα αυτά συνοδεύονται από σχόλια το οποία μόνο κολακευτικά δεν είναι για τις… αντροχωρίστρες.

Στην ιστοσελίδα shesahomewrecker.com. οι απατημένες σύζυγοι έχουν τη δυνατότητα να αναρτήσουν την προσωπική τους ιστορία… κεράτου καθώς και όλα τα στοιχεία για τις… αντροχωρίστρες, ώστε οι υπόλοιπες χρήστριες της ιστοσελίδας να είναι ενήμερες και να προστατεύονται από τις άγριες διαθέσεις των κυνηγών παντρεμένων ανδρών.

Φυσικά τα σχόλια των απατημένων γυναικών για τις αντροχωρίστρες δεν είναι καθόλου κολακευτικά.: «Αυτό το άθλιο πλάσμα που βλέπετε τα έφτιαξε με το σύζυγό μου, με τον οποίο είμαστε παντρεμένοι επί επτά χρόνια και έχουμε δύο παιδιά», «Είμαι παντρεμένη πέντε χρόνια και ο άνδρας μου άρχισε να διατηρεί εpωτική σχέση με μία συνάδελφό του, την οποία χαρακτήριζε ηλίθια», «Ήλεγξα τα μηνύματα στο κινητό του και είδα ότι τον αποκαλεί μωρό της» είναι μερικά από τα πιο ήπια μηνύματα που έχουν αναρτηθεί στο συγκεκριμένο ιστότοπο.

Φυσικά, κάτω από κάθε ανάρτηση στήνεται… λαϊκό δικαστήριο. Οι απατημένες σε ρόλο δικαστή επιφυλάσσουν στις αντροχωρίστρες, οι οποίες κάθονται… στο σκαμνί, τη χειρότερη ποινή. Μόνο στα λόγια, βέβαια. Ωστόσο, καταφέρνουν να ξεσπούν το θυμό τους και να αισθανθούν ότι πήραν την εκδίκησή τους.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩiefimerida.gr