Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Δείτε τι σπόντα πέταξε ο Χολίδης από τη πίστα για τη Νομικού…!


Φαίνεται ότι ο Χρήστος δεν λέει να ξεπεράσει τον τηλεφωνικό χωρισμό του με την Δούκισσα ή τουλάχιστον έτσι δείχνει. «Μόνος μια ζωή παλεύω για τους δυο μαζί, σήμερα λοιπόν θα κάνω πίσω. Το καλό παιδί που όλα σου τα συγχωρεί, άλλαξε γιατί… Έπαθα και έμαθα, σε αγάπησα την πάτησα. Τόσο ωραία ψέματα, από άλλη, δεν ξανάκουσα. Αντίο κι ας άργησα. Άλλαξα πια»…

τραγουδάει όλο νόημα και πάθος, ο Χρήστος Χολίδης, κοιτάζοντας τον κουμπάρο του Μιχάλη Μανιάτη αλλά και καλούς του φίλους, που βρέθηκαν στα πρώτα τραπέζια, στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται. Παρασκευή βράδυ και ο Χρήστος πάνω στην πίστα ερμηνεύει το πρώτο τραγούδι που είπε μετά τον χωρισμό του με την Δούκισσα Νομικού.

Ο τραγουδιστής, που φέτος φαίνεται να απολαμβάνει όσο κάθε άλλη χρονιά, την φετινή του συνεργασία με τον Πάνο Καλλίδη, Χρύσπα και Κατερίνα Στικούδη, μιας και στην πίστα τα δίνει όλα, φαίνεται πως το μαγαζί το θεωρεί «σπίτι» του και τους θαμώνες φίλους του, αφού οι αναφορές για τον χωρισμό του -ονόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε-, ήταν συχνές.

Ο Χολίδης, την Παρασκευή το βράδυ, ζήταγε από το κοινό του να γίνει «ένα μαζί του» και να πονέσει με εκείνον, λέγοντας αμέσως μετά το τραγούδι του Αντώνη Ρέμου: «Μην ξαναρθείς».
Την στιγμή που έλεγε το: «Μωρό μου, καλησπέρα σε σκεφτόμουν όλη μέρα», συμπλήρωσε αμέσως μετά: «Παιδιά, και εγώ κάτι τέτοια της έλεγα, αλλά δεν έπιασαν!»
Άραγε, ο Χρήστος Χολίδης πονάει ακόμα για τον χωρισμό του με την Δούκισσα ή μήπως, πουλάει όσο καλύτερα μπορεί το νέο του τραγούδι;


http://www.maxnews.gr