Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Απίστευτο: Μία νιφάδα χιονιού μπορεί να τον σκοτώσει!

Απίστευτο: Μία νιφάδα χιονιού μπορεί να τον σκοτώσει!
Ακόμα και μία μικρή νιφάδα χιονιού ενδέχεται να αποβεί μοιραία για τη ζωή ενός 31χρονου Ιρλανδού, καθώς πάσχει από μία σπάνια και πολύ περίεργη μορφή αλλεργίας.


Ο Μπέρναρντ Γουαρντ, ο οποίος είναι αλλεργικός στο...κρύο, δεν μπορεί να βγαίνει έξω με τους φίλους του και αναγκάζεται να πληρώνει μια περιουσία για θέρμανση και ρούχα.

«Τρέμω όταν έρχεται ο χειμώνας», εξομολογείται στην dailystar ο Μπέρναρντ. «Ξέρω ότι στους περισσότερους ανθρώπους δεν αρέσει το κρύο, με τη διαφορά όμως ότι για μένα θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο», συμπληρώνει.

Ο 31χρονος έμαθε μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο ότι πάσχει από μια σπάνιας μορφής αλλεργία που επιδεινώνει την σωματική του κατάσταση όταν το θερμόμετρο αγγίζει χαμηλές θερμοκρασίες.

Ο 30χρονος τότε άντρας στεκόταν επί αρκετή ώρα σε μια στάση λεωφορείου και ιδού πώς περιγράφει την εμπειρία του: «Έπειτα από λίγα λεπτά ένιωσα ότι τα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών μου είχαν αρχίσει να πρήζονται σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούσα να σταθώ όρθιος. Το πρόσωπό μου έκαιγε και είχα φαγούρα».