Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΚ:Δείτε τι ζητούσε πατέρας σε αγγελία στο διαδίκτυο


Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας 32χρονος πατέρας από το Μισούρι των ΗΠΑ έβαλε αγγελία στο διαδίκτυο ψάχνοντας...

κάποιον πρόθυμο να ξυλοκοπήσει και να βiάσει την 11χρονη κόρη του, όσο ο ίδιος παρακολουθούσε.

Σύμφωνα με τις Αρχές, στην αγγελία του Άντονι Μπρίνκμαν απάντησε ένας μυστικός αστυνομικός, ο οποίος συμφώνησε να συναντήσει τον 32χρονο μαζί με την κόρη του σε ένα προκαθορισμένο μέρος.

Ο ύποπτος πίστευε ότι θα συναντιόταν με μία γυναίκα, η οποία ενδιαφερόταν να κακοποιήσει sεξουαλικά την κόρη του με διάφορα εpωτικά βοηθήματα, ωστόσο, όταν έφτασε στο σημείο, έκπληκτος αντίκρισε αστυνομικούς, οι οποίοι και τον συνέλαβαν αμέσως.

Στην κατάθεσή του, ο 32χρονος πατέρας παραδέχτηκε ότι έβαλε ο ίδιος την αγγελία στο διαδίκτυο, καθώς και ότι έχει στην κατοχή του υλικό παιδικής ποpνογραφίας.

«Οι περισσότεροι άνθρωποι σαν κι αυτόν είναι, συνήθως, μόνο λόγια. Ο συγκεκριμένος, όμως, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και όντως έφερε την κόρη του στο προκαθορισμένο σημείο, προκειμένου να υλοποιήσει τις αρρωστημένες του φαντασιώσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο μυστικός αστυνομικός που παγίδευσε τον Μπρίνκμαν.

Η αστυνομία κατέσχεσε τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του 32χρονου, ο οποίος κρατείται έναντι εγγύησης 100.000 δολαρίων, και αναμένει τώρα τα αποτελέσματα της εγκληματολογικής ανάλυσης.

  


ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩΕύκολη κατασκευή για να οργανώνεις τα κοσμήματα σου!

Ψάχνεις έναν αποτελεσματικό τρόπο για να οργανώνεις τα κοσμήματα σου αλλά καταλήγεις να τα βάζεις όλα μαζί ...