Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Καταγγελία αναγνώστη ''Μας εξαπάτησε η Cosmote''


Πριν από ένα μήνα πήραν τηλέφωνο τη σύζυγό μου από την COSMOTE και της είπαν πως αν μεταφέρει τον αριθμό της από την VODAFONE στην COSMOTE και το κάνει οικογενειακό πακέτο με τον αριθμό που εγώ έχω ήδη στην COSMOTE της προσφέρουν το πρόγραμμα COSMOTE Απεριόριστα προς όλους 65 μόνο με 22,12 €. Η σύζυγός μου δέχτηκε και συμφώνησε μετά από μερικές μέρες να φέρει ένας courier τα χαρτιά για να τα υπογράψει και μόλις ο αριθμός της περάσει στην COSMOTE να πάμε μαζί σε ένα κατάστημα COSMOTE για να το κάνουμε οικογενειακό με το δικό μου αριθμό. Αυτό ακριβώς κάναμε και μάλιστα έδωσα και εντολή να εξοφλούνται όλοι οι λογαριασμοί του οικογενειακού πακέτου από την πιστωτική μου.
Στο κατάστημα μας είπαν ότι η προσφορά που μας

είχε δώσει τηλεφωνικά η COSMOTE δεν ισχύει πλέον και θα πληρώνουμε παραπάνω. Εμείς είπαμε ότι ο αριθμός αυτός έφυγε από την VODAFONE μετά από πάρα πολλά χρόνια μόνο για το πάγιο 22,12 € που μας προσέφεραν τηλεφωνικά. Στο κατάστημα δημιουργήθηκε αρκετή ένταση και σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον διευθυντή του τμήματος που είχε δώσει την τηλεφωνική προσφορά μου υποσχέθηκε πως θα ζητήσει να μας αποδοθεί η προσφορά που μας είχαν δώσει και θα μας ενημερώσουν για αυτό άμεσα. Μετά από δύο ημέρες και αφού δεν είχε επικοινωνήσει κανείς μαζί μου ξαναπήγα από το κατάστημα. Πήραν αμέσως τηλέφωνο από το κατάστημα στο τμήμα των προσφορών της COSMOTE και με διαβεβαίωσαν ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου άμεσα. Μετά από μία ώρα με πήραν και είπαν πως ακόμα δεν έχει δοθεί λύση και πως επεξεργάζονται το αίτημα μου και θα με ενημερώσουν τηλεφωνικά πολύ σύντομα.
Στο μεταξύ έχουν περάσει ακόμα 10 ημέρες, έχουν εκδοθεί και οι λογαριασμοί και ακόμα δεν έχει επικοινωνήσει κανείς υπεύθυνος από την COSMOTE μαζί μου. Πριν μια εβδομάδα έκανα για το γεγονός αυτό και επώνυμη καταγγελία στη EETT, αλλά και από εκεί δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί μου. Επίσης η VODAFONE για να μην φύγει ο αριθμός της συζύγου μου από την VODAFONE μας είχε κάνει μια σχεδόν το ίδιο χαμηλή αντιπροσφορά την οποία η σύζυγός μου δεν είχε δεχτεί για άλλους λόγους.
Τώρα τι πρέπει να κάνω; Να πληρώνω τα παραπάνω χρήματα για 18 μήνες συμβόλαιο, που μας κοροϊδέψανε ή να πάω στο κατάστημα να διαμαρτυρηθώ και να τραβήξω βίντεο με τη συμπεριφορά τους απέναντι σε κάποιον που ψάχνει να βρεί το δίκιο του και να το δημοσιεύσω για να τους εκθέσω όπως τους αξίζει. Πότε οι μεγάλες αυτές εταιρείες θα αρχίσουν να πληρώνουν κάποιο κόστος για την ταλαιπωρία στην οποία μας υποβάλλουν και τα παραπάνω χρήματα που μας παίρνουν εξαπατώντας μας;



Αναγνώστης





ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ