Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΠΟΣΟ πήρε ειδοποιητήριο για διακοπή νερού


Εξαγριώθηκαν και πάλι κάποιοι κάτοικοι του Αιτωλικού που έλαβαν ειδοποιητήρια από τη ΔΕΥΑΜ για διακοπή της παροχής νερού, λόγω ...


χρεών, που όμως δεν είχαν.

Πριν από λίγο καιρό όπως αναφέρει το aixmi-news,και μετά από πολλές προσπάθειες βρέθηκε μια λύση για τις οφειλές των καταναλωτών του Αιτωλικού, οι οποίοι τα παλιότερα χρόνια δεν πλήρωναν λογαριασμούς ύδρευσης εξαιτίας της κακής ποιότητας του νερού. Ωστόσο μετά από διαπραγματεύσεις, πείστηκαν και άρχισαν να πληρώνουν τα χρήματα που συμφωνήθηκαν με τη ΔΕΥΑΜ. Πολλοί μπήκαν και στη διαδικασία ρύθμισης και τα πράγματα κυλούσαν σχετικά ομαλά, μέχρι που η ΔΕΥΑΜ έστειλε τα ειδοποιητήρια.

Αυτά όμως δεν είχαν αποδέκτες μόνο όσους είχαν μεγάλες οφειλές, αλλά κ άλλους που δεν είχαν καθόλου οφειλές, ή είχαν ελάχιστες. Τέτοιο ειδοποιητήριο έλαβε κ κάτοικος, ο οποίος είχε ένα λογαριασμό της τάξης των 0,66 ευρώ, αλλά που η ΔΕΥΑΜ του οφείλει, όπως λέει ο ίδιος, επιστροφή ενός πόσου της τάξης των 30 περίπου ευρώ. Ειδοποιητήρια έλαβαν και κάτοικοι που έχουν λογαριασμούς 25 ή 28 ευρώ, πράγμα που τους εξαγρίωσε, αφού θεωρούν ότι αυτό δν είναι ποσό που μπορεί να επιφέρει διακοπή υδροδότησης. Προφανώς πρόκειται για λάθος της ΔΕΥΑΜ, όμως εκεί που είχαν πέσει οι τόνοι και η κατάσταση είχε ομαλοποιηθεί, αυτό αποτέλεσε αφορμή για νέες αντιδράσεις.




ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ