Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Δεσμεύτηκαν χρήματα της ΟΥΕΦΑ για τις ελληνικές ομάδες!

 




Σε προσωρινή δέσμευση των χρημάτων που κατέθεσε η ΟΥΕΦΑ στις ελληνικές ομάδες για την περσινή συμμετοχή τους στα ευρωπαϊκά Κύπελλα οδήγησε η συντηρητική κατάσχεση της εταιρείας PC System στην ΕΠΟ.




Η PC System είναι η ανάδοχος εταιρεία για την «κάρτα υγείας» των ποδοσφαιριστών, μία υπόθεση που βρίσκεται υπό διερεύνηση από τις ελληνικές Αρχές λόγω των χειρισμών της ΕΠΟ και μετά τη συντηρητική κατάσχεση που έγινε το προηγούμενο διάστημα, δεσμεύτηκε το ποσό των 800.000 ευρώ σύμφωνα με το «soccerplus»!




Τα χρήματα αυτά ήταν κατατεθειμένα στην Τράπεζα Πειραιώς από την ΟΥΕΦΑ για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο, ενώ λέγεται πως είναι και μέρος της μισθοδοσίας των υπαλλήλων της ΕΠΟ. Η συντηρητική κατάσχεση ωστόσο της PC System είναι αρκετά μεγαλύτερη, αφού φτάνει στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Την ίδια στιγμή η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εμφανίζεται να έχει κάνει άρση της προσωρινής δέσμευσης στο Πρωτοδικείο για να δώσει τα χρήματα σε ομάδες και υπαλληλικό προσωπικό και η απόφαση αναμένεται να βγει την Πέμπτη (7/11). Εφόσον δεν λάβει θετική απάντηση, οι 800.000 ευρώ θα μείνουν στο «ψυγείο» μέχρι να εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα τον Γενάρη του 2014.





ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ