Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο Έδεσσας ο Απ.Τζιτζικώστας

Για γιορτή πήγε στην Αριδαία…. στο νοσοκομείο της Έδεσσας κατέληξε τελικά! Ο λόγος για τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας, μετά τη θεία λειτουργία στην Αριδαία για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης ζαλίστηκε και αντί για αντίδωρο πήρε …φορείο για νοσοκομείο!

Αν και αρχικά διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας, λίγο αργότερα τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο της Έδεσσας.Μετά από μια σειρά εξετάσεων, διαπιστώθηκε τελικά ότι η ζάλη που αισθάνθηκε ο κ.Τζιτζικώστας στην εκκλησία ήταν αποτέλεσμα πεσμένης πίεσης και κούρασης.

Ο περιφερειάρχης είχε προγραμματίσει σήμερα να παραστεί στις εκδηλώσεις που γίνονται στην Αριδαία για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης και ακολούθως να πραγματοποιήσει σε όλη την επαρχία περιοδεία, αλλά τελικά η μοίρα είχε... άλλα σχέδια για τον περιφερειάρχη!

Εξάλλου, από την Παρασκευή, όπως γράφει το voria.gr, ο περιφερειάρχης είχε όντως εξαντλητικό πρόγραμμα, αφού πρώτα πήγε στην Αρναία για να παραστεί στις εκδηλώσεις της 101 επετείου απελευθέρωσης της Βόρειας Χαλκιδικής και αργότερα παρέστη στο 54ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Το Σάββατο είχε ολοήμερο τρέξιμο σε εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη και χτες Κυριακή εκτός από την συμπρωτεύουσα, είχε υποχρεώσεις καις τον Νομό Σερρών.Λογικό ήταν σήμερα το πρόγραμμά του να μεταβεί στο νομό Πέλλας να επιβαρύνει τον οργανισμό του.

Ο κ. Τζιτζικώστας, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα, αφού βγουν τα οριστικά αποτελέσματα των εξετάσεών του και του δοθεί η όποια αγωγή, εάν κριθεί αναγκαίο.





ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ







πηγη