Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Ποια είναι η Ελληνίδα με τους περισσότερους fans στο Facebook;




Θα φαινόταν πιο λογικό να σας πούμε ότι αναφερόμαστε στην Άννα Βίσση, την Έλενα Παπαρίζου, τη Δέσποινα Βανδή, την Ελένη Φουρέιρα ή κάποια άλλη τραγουδίστρια που είναι ίσως πιο νέα και εξοικειωμένη με τα social media! Ωστόσο, η Ελληνίδα με τους περισσότερους fans είναι η Ελένη Ράντου!

Η καταξιωμένη ηθοποιός στο επίσημο fan page της στο Facebook έχει περισσότερους από 439.000 fans!

Το είδαμε στο περιοδικό «ΕΓΩ», διαβάζοντας τη συνέντευξη που έδωσε η Ελένη Ράντου στη δημοσιογράφο Κατερίνα Μπούσιου και ανέφερε για τη δύναμη των social media:

«Αυτό με άφησε και εμένα άναυδη. Όταν είδα μάλιστα και τη δύναμη που είχε μια ανάρτησή μου για το κλείσιμο των μουσικών σχολείων στην Ελλάδα, σοκαρίστηκα! Γιατί ως άνθρωπος, δεν θέλω να χρησιμοποιώ αυτήν τη δύναμή μου. Μένω μόνο στην αποδοχή, την οικειότητα που νιώθει ο κόσμος μαζί μου».

Νιώσατε ποτέ αδικημένη;

«Ένιωσα πως δεν μου έδωσαν το κομμάτι που άξιζα. Ενδεχομένως λόγω γνωριμιών, δημοσίων σχέσεων. Αλλά μετά συμφιλιώθηκα με την ανεξάρτητη στάση μου. Δεν έχω ισχυρές φιλίες, ούτε πλάτες πουθενά, ούτε στη δουλειά μου ούτε στην πολιτική. Έχω όμως ελευθερία, δεν είμαι εξαρτημένη και ξέρω πως γι' αυτό θα πληρώσω το τίμημα. Δεν θα είμαι πρώτο τραπέζι πίστα, θα βρίσκομαι στην τέταρτη σειρά. Αλλά θα είμαι άνετα, γιατί η ζωή είναι ωραιότερη από την τέταρτη σειρά»!


http://www.kefalonizw.com