Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΜΕΘΥΣΙ ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ – ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΛΑΜΑ ΑΠΟ ΤΣΙΡΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΓΑΝ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΜ !!


 




Σίγουρα, όταν γυρνάς ξημερώματα στο σπίτι δεν περιμένεις να δεις στο δρόμο τα πιο φυσιολογικά πράγματα. Ωστόσο από τους καχύποπτους περαστικούς και τους φωνακλάδες μεθυσμένους υπάρχει απόσταση, μέχρι το θέαμα που αντίκρισαν πολλοί περαστικοί στη Μπορντό της Γαλλίας.

Όσοι πήραν το τραμ στη Γαλλία την περασμένη Πέμπτη, αντίκρισαν μια παρέα πέντε μεθυσμένων φοιτητών, οι οποίοι βγήκαν βόλτα μαζί με ένα λάμα από τσίρκο.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του τσίρκου, Τζον Μποτούρ, οι πέντε νεαροί, απήγαγαν ένα λάμα, που ακούει στο όνομα Σέρζ: «Αρχικά οι πέντε μεθυσμένοι νεαροί, προσπάθησαν να πιάσουν μία ζέβρα, αλλά επειδή είναι άγριο ζώο και δεν είναι εύκολο να το χειριστείς, προτίμησαν το λάμα, που είναι από φύση του πολύ ήρεμο και χαριτωμένο».

Το λάμα ήταν τόσο υπάκουο που οι νεαροί κατάφεραν να το μεταφέρουν μέχρι το σταθμό του τραμ και να το επιβιβάζουν σε έναν συρμό. Λίγο παρακάτω οι υπάλληλοι της υπηρεσίας ασφαλείας σταμάτησαν το τράμ, έβγαλαν έξω τους ελάχιστους επιβάτες που υπήρχαν εκείνη την ώρα, απελευθέρωσαν τον «όμηρο» και τον έδεσαν σε ένα στύλο, ενώ την ίδια στιγμή οι πέντε νέοι το έβαζαν τα πόδια.

Οι φωτογραφίες κάνουν το γύρο του διαδικτύου και των social media εδώ και λίγες ώρες, αποσπώντας χιλιάδες κοινοποιήσεις, ενώ έχει δημιουργηθεί και ομάδα στο facebook, που στηρίζει τους πέντε φοιτητές. Η σελίδα έχει ήδη συγκεντρώσει 380.000 υποστηρικτές.



ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ