Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Γέμισε με χασίς η Αττική Οδός!



 

33χρονος, ο οποίος μετέφερε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο αυτοκίνητο του, στην προσπάθειά του να αποφύγει έλεγχο της ομάδας ΔΙΑΣ, δεν δίστασε να πετάξει από το παράθυρο το εμπόρευμα Σκηνή από κινηματογραφική ταινία θύμισε η καταδίωξη αυτοκινήτου από την αστυνομία το απόγευμα της Πέμπτης στην Αττική Οδό.


Όλα ξεκίνησαν όταν ο δράστης έφυγε από το σπίτι του στο Χαϊδάρι και ενώ τον παρακολουθούσε η Δίωξη Ναρκωτικών, καθώς υπήρχε η πληροφορία για το τι μετέφερε.

Κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης, ειδοποίησαν μια ομάδα ΔΙΑΣ να του κάνει εικονικό έλεγχο. Ο 33χρονος πανικοβλήθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και άρχισε να πετάει χασίς στην Αττική οδό. Βγαίνοντας στην έξοδο του Αγίου Στεφάνου, πήρε το άλλο ρεύμα της εθνικής προς Πειραιά.

Στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης ο δράστης εγκλωβίστηκε, καθώς υπήρχε μπροστά του ένα τζιπ και πίσω του ένα αυτοκίνητο της δίωξης ναρκωτικών.

Ο 33χρονος προσπαθώντας να διαφύγει χτύπησε το τζιπ και το αυτοκίνητο της αστυνομίας, χωρίς αποτέλεσμα όμως και στη συνέχεια διέφυγε με τα πόδια, διασχίζοντας μάλιστα κάθετα την εθνική και περνώντας στο αντίθετο ρεύμα. Η αστυνομία παρά τις... φιλότιμες προσπάθειές του να αποδράσει τελικά τον απέκλεισε και τον συνέλαβε.





ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ