Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Γιατί κατάργησαν την αναλογική τηλεόραση;(4 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚA ΒΙΝΤΕΟ)ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟΠολλοί από εσάς αναρωτιέστε...γιατί καταργήθηκε το αναλογικό σήμα εκπομπής τηλεοπτικού σήματος. Στις επόμενες γραμμές θα μάθετε γιατί και ποια είναι τα απώτερα σχέδια των εξουσιαστών μας. Για να μάθουμε έλεγε ο Κικέρων ποιος..... διέπραξε το έγκλημα πρέπει να ρωτήσουμε μια απλή ερώτηση: Qui Bono? Ποιος ωφελήθηκε από αυτό; Θα αναρωτηθείτε τώρα: "Μα καλά εγκληματίες είναι οι άνθρωποι της Digea που μας φέρνουν το ψηφιακό σήμα στις οθόνες μας;" 


Με την έννοια του ανθρώπινου νομοθέτη και βάσει της υφιστάμενης νομοθεσίας προφανώς όχι. Στα μάτια του Θεού όμως είναι εγκληματίες και ανήθικοι. Στις επόμενες γραμμές θα ξετυλίξω το κουβάρι του κοντινού μας μέλλοντος, και θα καταλάβετε γιατί. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν απαντώντας στην ερώτηση του Κικέρωνα: Ποιος ωφελείται από την κατάργηση των αναλογικών εκπομπών τηλεοπτικού σήματος;


Η απάντηση είναι η εξής: Όσοι θα εκμεταλλευτούν τον λευκό χώρο, το whitespace που δημιουργείται. White space καλείται το φάσμα ραδιοσυχνοτήτων εκμπομπής αναλογικού τηλεοπτικού σήματος. Διαβάστε τι σημαίνει super wifi, πώς το προωθούν η Google και η Micosoft και τι συμβαίνει ήδη στην Βόρεια Καρολίνα, των ΗΠΑ.


Οι τηλεοπτικές συχνότητες που απελευθερώνονται από την κατάργηση της αναλογικής τηλεόρασης, τα white spaces κατά τους Αμερικανούς, χρησιμοποιούνται για την δημιουργία ασύρματου δικτύου Wifi με ακτίνα δράσης μιλίων και με την επιπλέον δυνατότητα το σήμα του δικτύου wifi να διαπερνά τοίχους, όπως ακριβώς και το τηλεοπτικό.


Ξεχάστε το οικιακό Wifi. Πλέον το Super Wifi θα καλύπτει ολόκληρους νομούς. Θα ρωτήσει τώρα κάποιος : "Μα πού το βλέπεις το κακό Χριστιανέ μου; Λουδίτης είσαι και αντιπαθείς την πρόοδο της τεχνολογίας;" Καλή ερώτηση. Ας μιλήσουμε λοιπόν για μια άλλη τεχνολογία που χρησιμοποιεί τα δίκτυα Wifi και τις τεχνολογίες RFID. Την τεχνολογία των συστημάτων RTLS. Real Time Location Sytems.


Συστήματα Εντοπισμού σε πραγματικό χρόνο. Χρησιμοποιώντας ένα δίκτυο Wifi μέσα σε ένα μεγάλο οικόπεδο ή κτίριο, μπορείς να εντοπίζεις σε πραγματικό χρόνο την θέση ανθρώπων και αντικειμένων, αρκεί να τα έχεις μαρκάρει με ένα RFID tag. Ας δούμε μια εφαρμογή RTLS σε μια μάντρα με φορτηγά:
  


ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ