Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Ιμπραΐμοβιτς: «Δεν έχω ανάγκη βραβεία, είμαι ο καλύτερος»





Το μεγάλο αστέρι της Παρί, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, σχολίασε πως δεν χρειάζεται κανένα ποδοσφαιρικό βραβείο εξηγώντας πως είναι απλά ο καλύτερος!

Ανάμεσα στα άλλα ο Σουηδός σταρ είπε πως «παίξαμε φοβερά στο Α' μέρος. Στην επανάληψη τα πράγματα ήταν αλλιώς. Δείξαμε όμως μαχητικότητα, ψυχραιμία και πάνω απ' όλα χαρακτήρα. Δεχθήκαμε ένα γκολ, όμως αντιδράσαμε, σκοράραμε και τελικώς νικήσαμε. Η αλήθεια είναι πως κουράστηκα στο τέλος και ο προπονητής με αντικατέστησε.

Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα όπως μπορούσα και σε επίθεση και σε άμυνα. Πάντα πρέπει να βάζεις πάνω απ' όλα την ομάδα. Το τελικό 2-1 έκανε τα πράγματα πιο εύκολα για εμάς. Ο στόχος της πρόκρισης στους '16' επετεύχθη. Εμείς θα περιμένουμε την κλήρωση για να δούμε τι θα έχουμε μετά.

Όσο προχωράμε στην διοργάνωση θα δυσκολεύουν και οι αντίπαλοι. Εμείς θα προπονούμαστε σκληρά για όλους τους αγώνες». Το... κερασάκι στην τούρτα όμως στις δηλώσεις του ήταν όταν ρωτήθηκε για την Χρυσή Μπάλα: «Δεν είναι κάτι που σκέφτομαι (σ.σ. γέλια). Για μένα δεν είναι σημαντικό. Δεν χρειάζομαι να κερδίσω την Χρυσή Μπάλα για να ξέρω πως είμαι ο καλύτερος. Το ξέρω πως είμαι. Το να βοηθάω την ομάδα μου είναι η δουλειά μου».







ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ