Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΣΟΚ: Θύμα ομαδικού βiασμou λόγω Facebook έπεσε 14χρονη!


Μια 14χρονη μαθήτρια έπεσε θύμα ομαδικού βiασμou, όταν ένας συμμαθητής της χάκαρε τον προσωπικό της λογαριασμό στο..
Facebook και «ανέβασε» μια δημοσίευση ανακοινώνοντας ότι «ήταν διαθέσiμη σε όποιον ήθελε».

Το νεαρό κορίτσι από την Ιταλία οδηγήθηκε σε έναν απομονωμένο χώρο ανοιχτού θεάτρου στην πόλη Μολφέτα κοντά στο Μπάρι, όπου κακοποιήθηκε σexouαλικά από μια συμμορία δέκα ατόμων.
Όπως αναφέρει η Daily Mail η ανήλικη μαθήτρια είχε αμελήσει να αποσυνδεθεί από το λογαριασμό της στο Facebook, με αποτέλεσμα ένας συμμαθητής της που ήθελε να την εκδικηθεί, ανέβασε φωτογραφίες της και το νούμερο του κινητού της τηλεφώνου.

Στο προφίλ της μάλιστα δημοσίευσε μήνυμα που ανέφερε ότι «ήταν διαθέσιμη σε όποιον ήθελε».
Το κορίτσι άρχισε να δέχεται παρενoχλήσεις στο κινητό της. Η επίθεση σημειώθηκε τον Απρίλιο του 2012, όταν η ομάδα των δραστών - τους οποίους δεν ήξερε η κοπέλα - την πλησίασε και προσπάθησε να την πείσει να πάνε βόλτα.

Τότε την οδήγησαν στο θέατρο, όπου τη βiασαν τέσσερις άντρες ενώ οι υπόλοιποι παρακολουθούσαν, ανέφερε ο εισαγγελέας κατά την εκδίκαση της υπόθεσης.

Το κορίτσι δεν ανέφερε το περιστατικό στις αρχές και το μόνο που έκανε ήταν να πετάξει την κάρτα SIM για να βάλει ένα τέλος στις παρενoχλήσεις που δεχόταν. Στη συνέχεια, προσθέτει το δημοσίευμα, έπεσε θύμα βiασμοu για δεύτερη φορά από τον φίλο της, κάτι που την οδήγησε στο να πάρει την απόφαση να προβεί σε καταγγελία.

Τέσσερις άντρες ηλικίας 20-25 ετών συνελήφθησαν ως ύποπτοι και κρατούνται ενώ ένας πέμπτος, ο οποίος όταν συνέβη η επίθεση ήταν κάτω των 18 ετών, ανακρίνεται για τη συμμετοχή του στην φρικιαστική υπόθεση.


kamikaze.gr