Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού!!!

 

Άρδην αλλαγή του σκηνικού του καιρού έρχεται από απόψε το βράδυ και μέχρι την Τετάρτη, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις απόψε Κυριακή στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες κατά τόπους έντονες.

Αύριο Δευτέρα θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, οι οποίες κατά τόπους θα είναι έντονες.

Στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες που μετά το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους έντονες.

Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και την Τρίτη με ισχυρές βροχές και καταιγίδες να προβλέπονται γαι το Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Τέλος, την Τετάρτη είναι πιθανό τα έντονα καιρικά φαινόμενα να συνεχιστούν στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, κυρίως στα κεντρικά και νότια.

Για την Πέμπτη η ΕΜΥ προβλέπει νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στην κεντρική και νότια χώρα, με βαθμιαία εξασθένιση των φαινομένων από τα δυτικά και βόρεια. Η θερμοκρασία σε πτώση.
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ