Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Κέρδισε 606 φορές σε ΛΟΤΤΟ, ΤΖΟΚΕΡ και Στοίχημα!



Ούτε μια ούτε δυο αλλά 606 φόρες μέσα σε ένα χρόνο βαρόνος της κοκαΐνης κέρδισε σε ΛΟΤΤΟ, ΤΖΟΚΕΡ και Στοίχημα .Τα κέρδη του ήταν πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ.

Οι έμποροι ναpκωτικών είχαν "στήσει " ένα απίστευτο κόλπο σύμφωνα με τη δικογραφία για να έχουν την εύνοια της τύχης. Τι έκαναν; Αγόραζαν τα κερδισμένα δελτία. Συμφωνά με τους αστυνομικούς πάντως το κόλπο των τυχερών δελτίων γίνεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και δεν είναι τωρινό, αλλά ανακάλυψη άλλου εμπόρου ναpκωτικών το 2004 που συνελήφθη και βρίσκεται ήδη στις φυλακές.

ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Οι έμποροι ναpκωτικών για να αποφύγουν τον μεγάλο αδερφό της ΕΛ.ΑΣ και της ΕΥΠ έγιναν εξπέρ στην τεχνολογία .

Για να επικοινωνούν μεταξύ τους χρησιμοποιούσαν έναν ρωσικό ισότοπο κοινωνικής δικτύωσης, κάτι ανάλογο με το facebook αλλά και κινητά τελευταίας τεχνολογίας που μέσω της διαδικασίας αποστολής e mail δεν μπορούν να εντοπισθούν .

Η σπείρα χρησιμοποιούσε δυο κινητά τηλεφωνά αποκλειστικά και μόνο για τις παραγγελίες των πελατών. Στις συνομιλίες τους μιλούσαν μόνο με συνθηματικά. Με λέξεις όπως καφές, μπίρα, τσιγάρα, πορτοκαλάδα και ταινία .Η λέξη κοκαΐνη αντιστοιχούσε στη λέξη αυτοκίνητο και είναι χαρακτηριστική .

Οι έμποροι ναpκωτικών είχαν στο πελατολόγιο τους ανθρώπους από όλη την Ελλάδα και κυρίως επωνύμους πελάτες της νυχτερινής Αθήνας.

Η αντίστροφη μέτρηση για την εξάρθρωση του κυκλώματος έγινε στις 23 Οκτώβριου στη Θεσσαλονίκη οπού ένα αθώο φορτίο με μπανάνες έκρυβε 108 δέματα κοκαΐνης .



Η δικογραφία πάντως είναι ογκώδης σύμφωνα με τις αρχές και καθημερινά έρχονται στο φως λεπτομέρειες για τη δράση του κυκλώματος.





ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ