Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ !!!




Η άτυχη Ιφιγένεια έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα ...- Διαβάστε το συγκινητικό μήνυμα της αδερφής της... Το μεσημέρι θα πουν το τελευταίο αντίο στην 19χρονη Ιφιγένεια, οικογένεια, συγγενείς και φίλοι. Η κοπέλα από το Ληξούρι, ήταν φοιτήτρια στην Πάτρα κι έμελε να χάσει τη ζωή της σε τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, στην Πατρών - Κλάους, κοντά στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα.

Το μηχανάκι που επέβαινε εκινείτο στην οδό πατρών Κλάους κοντά στο Νοσοκομείο Αγιος Ανδρέας. Ξαφνικά ο οδηγός του έστριψε το τιμόνι και το όχημα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Η βροχή ήταν δυνατή με αποτέλεσμα η ορατότητα να είναι περιορισμένη.

Τότε, σύμφωνα με το dete.gr, οι κάτοικοι άκουσαν δύο δυνατά χτυπήματα. Το δίκυκλο είχε συγκρουστεί με διερχόμενο όχημα. H άτυχη γυναίκα εκτινάχτηκε και έπεσε πάνω σε ένα δεύτερο αυτοκίνητο που ερχόταν από πίσω. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε την 19χρονη όμως ήταν αργά...
Συγκινητικό το μήνυμα της αδελφής της 19χρονης, Ζαχαρένιας: ''Καλο σου ταξιδι αγαπη μου...να θυμασαι πως δεν θα ξεχασουμε ποτε... (26/11/2013) ....ελπιζω ουτε εσυ..και να εισαι με τον τροπο σου παντα κοντα μας...!

Την ίδια ώρα σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 22χρονος οδηγός του δικύκλου







ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ