Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Κόλαση η ζωή νεαρής Πατρινιάς από σκληρo ρoζ βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο! Γιατί σκέφτεται να εγκαταλείψει την χώρα;;;Έναν αληθινό εφιάλτη φαίνεται πως ζει μία γυναίκα από την Πάτρα, η οποία είδε τις προσωπικές της στιγμές να κάνουν τον γύρο του...Διαδικτύου. Μάλιστα, η ίδια από την ντροπή της αναζητά τρόπους για να εγκαταλείψει τη χώρα και να βρει «καταφύγιο« στην Αμερική.

Στο ροζ βίντεο που έχει προκαλέσει σάλο και έχει κάνει πάνω από 1.000.000 «χτυπήματα», φαίνεται η γυναίκα να επιδίδεται σε άγριες sεξουαλικές πράξεις με τον εραστή της και μάλιστα, μέσα σε εργασιακό χώρο.

Το επiμαχο βίντεο αποκαλύφθηκε πριν από δύο χρόνια και είναι από τα πλέον δημοφιλή που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στο Ιντερνετ.

Οπως αναφέρει το dete.gr, κανείς δεν γνωρίζει αν η συγκεκριμένη γυναίκα γνώριζε πως ο εpαστής της την βιντεοσκοπούσε και αν του έχει υποβάλλει μήνυση.

Η οικογένειά της είναι τόσο «ταραγμένη» από αυτή την ιστορία που αποφάσισε να στείλει την γυναίκα σε συγγενικό της πρόσωπο στις ΗΠΑ. «Δεν την χωράει η πόλη από αυτό που έπαθε» δηλώνουν συγγενείς της. Και έχουν δίκιο από την στιγμή που η τακτική του εpαστή να βιντεοσκοπήσει τις προσωπικές τους στιγμές και να «ανεβάσει» το βίντεο στο διαδίκτυο, αν μη τι άλλο είναι καταδικαστέα και εγκληματική αφού σε κάποιες ανάλογες περιπτώσεις έχει οδηγήσει γυναίκες μέχρι και σε αυτοκτονία!

Η γυναίκα λοιπόν αναζητά τρόπο να βγάλει βίζα και να μεταβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες για να συνεχίσει την ζωή της.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ