Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Κορίτσια υψηλής κοινωνικής τάξης έκαναν seχ στις σχολικές τουαλέτες για να πάρουν κινητά


Κορίτσια σε ιδιωτικό σχολείο στο Μιλάνο πήγαιναν στις τουαλέτες και προσέφεραν τις… υπηρεσίες τους σε συμμαθητές τους με αντάλλαγμα ακριβά κινητά τηλέφωνα και αξεσουάρ.

Τα «κορίτσια – ντους» όπως της φωνάζουν λόγω του ότι κάνουν κάθε μέρα μπάνιο για να έρθουν σε εpωτική επαφή με τους πελάτες – συμμαθητές, είναι ηλικίας 14 έως 16 ετών και συνήθιζαν καθημερινά να… ικανοποιούν τους συμμαθητές τους και πληρώνονταν με ακριβά αντικείμενα. Μάλιστα, μέσα σε μία ημέρα, κοπέλα πήγαινε με παραπάνω από έναν συμμαθητή της.

Το φαινόμενο των ανήλικων ιεpόδουλων αποκάλυψε στην εφημερίδα Corriere della Sera, o καθηγητής Λούκα Μπερνάρντο που είναι διευθυντής της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Φατεμπενεφρατέλι στο Μιλάνο.

Ο ίδιος δήλωσε στη εφημερίδα:« έχουμε εντοπίσει οκτώ κορίτσια προς το παρόν, ωστόσο γνωρίζουμε ότι το φαινόμενο είναι πιο διευρυμένο. Οι πελάτες επιλέγοντας σύμφωνα με αυτό που μπορούν να χαρίσουν μετά το σeξ. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, κυκλοφορεί στα κινητά τηλέφωνά τους ειδικό μενού, όπως το χαρακτηρίζουν, με τις υπηρεσίες, τα ωράρια για τα ραντεβού στις τουαλέτες. Τα κορίτσια προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε περισσότερα αγόρια μέσα στην ημέρα. Για εκείνες αποτελεί ένα είδους παιχνιδιού, πολύ επικίνδυνου, στο οποίο νομίζουν ότι κυριαρχούν και παγιδεύουν τους πελάτες».

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι τα επτά από τα οκτώ κορίτσια που έχουν εντοπιστεί, προέρχονται από «καλές οικογένειες» και τα σχολεία όπου παρατηρείται το φαινόμενο είναι ιδιωτικά τα οποία έχουν υψηλά δίδακτρα.

«Δε μπορώ να σκεφτώ ότι δεν κυκλοφορούν και χρήματα σε αυτό το περιβάλλον», τόνισε ο καθηγητής.





ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ







πηγη