Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΘΕΛΩ LG G2: παίρνεις LG G2 για 1 μήνα, αν σου αρέσει η LG στο χαρίζει


Το LG G2, το καλύτερο Android smartphone της αγοράς, θέλει να το γνωρίσεις. Για αυτό η LG δημιούργησε το πρόγραμμα “ΘΕΛΩ LG G2″ που σου επιτρέπει να δοκιμάσεις το G2 δωρεάν για ένα μήνα και αν σου αρέσει να το κρατήσεις.

Μέσα από καθημερινές κληρώσεις, η LG θα διαλέγει τους τυχερούς που θα δοκιμάσουν το LG G2 εντελώς δωρεάν για ένα ολόκληρο μήνα. Μοναδικές προϋποθέσεις είναι η ηλικία των 18 και να έχεις αγοράσει smartphone 25 Νοεμβρίου 2012 και μετά με αξία ίση η μεγαλύτερη των 599 ευρώ.

Αν κληρωθείς, δίνεις το smartphone που χρησιμοποιείς σήμερα και παίρνεις το ολοκαίνουριο LG G2 για ένα ολόκληρο μήνα. Αν μείνεις ευχαριστημένος και όλα πάνε καλά η LG θα σου χαρίσει το G2 για πάντα. Τόσο απλά. Η μετάβαση για όσους έχουν Android smartphones θα είναι εύκολη και οι λόγοι πολλοί για να προτιμήσουν το LG G2.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ακολουθεί και το δελτίο τύπου της LG με όλες τις λεπτομέρειες συμμετοχής στις κληρώσεις και το πρόγραμμα ΘΕΛΩ LG G2. Διαβάζετε προσεχτικά και συμμετέχετε.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές που θα συμμετέχουν στις καθημερινές κληρώσεις να ανταλλάξουν το ίσης αξίας smartphone τους που έχουν αγοράσει τον τελευταίο χρόνο µε ένα ολοκαίνουργιο LG G2 για έναν ολόκληρο µήνα, κι αν θέλουν να το κρατήσουν για πάντα, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση. Οι δηλώσεις συμμετοχής για το Πρόγραμμα Ανταλλαγής “ΘΕΛΩ LG G2” ξεκινούν από σήμερα, Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, ενώ η πρώτη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου και η τελευταία την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013.

Τα ονόματα των τυχερών θα αναρτώνται καθημερινά στο microsite, ενώ η τελική λίστα θα αναρτηθεί μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Οι προϋποθέσεις για τη συμμετοχή είναι η κατοχή smartphone αξίας ίσης ή μεγαλύτερης των €599 με απόδειξη ημερομηνίας αγοράς μετά τις 25/11/2012, να είναι κάτοικοι Ελλάδας και να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
Οι τυχεροί που έχουν ως τόπο διαμονής την Αττική θα συμμετέχουν στην ανταλλαγή μέσω επίσκεψης μέλους της ομάδας LG G2, που θα τους επισκέπτεται στον τόπο που επιθυμούν. Για τους νικητές που διαμένουν εκτός Αττικής, η ανταλλαγή θα πραγματοποιείται µέσω υπηρεσίας courier µε χρέωση της LG.

Παράλληλα, το Πρόγραμμα Ανταλλαγής “ΘΕΛΩ LG G2” θα υποστηρίζεται καθ’ όλη τη διάρκειά του από την υπηρεσία LG G2 assistance, όπου εξειδικευμένη ομάδα θα απαντά σε τυχόν απορίες των τυχερών σχετικά με τη χρήση του LG G2 και την ομαλή μεταφορά των δεδομένων τους από άλλη συσκευή.

Μετά το δοκιμαστικό διάστημα του ενός μηνός, οι τυχεροί, εφόσον επιθυμούν μπορούν να κρατήσουν για πάντα το ολοκαίνουργιο LG G2 τους χωρίς καμία άλλη διαδικασία. Σε αντίθετη περίπτωση, έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν την επιστροφή του smartphone τους και να επιστρέψουν το LG G2.