Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ βόμβα! Ο Μέσι φεύγει το καλοκαίρι!!!Βόμβα μεγατόνων από την ισπανική τηλεοπτική εκπομπή «Punto Pelota» που αποκάλυψε πως ο Λιονέλ Μέσι θα αποχωρήσει μετά το πέρας της σεζόν από την Μπαρτσελόνα έχοντας ήδη έρθει σε προφορική συμφωνία με άλλη ομάδα!

Στη συγκεκριμένη εκπομπή πριν από μερικές εβδομάδες είχε γίνει αναφορά για επίσημη πρόταση τριών ευρωπαϊκών συλλόγων το περασμένο καλοκαίρι για τον Λιονέλ Μέσι.

Τούτη τη φορά πήγε ένα βήμα τονίζοντας πως ο σούπερ σταρ των Καταλανών σκοπεύει να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τους πρωταθλητές Ισπανίας.

Ο Φράνσες Γκαγιάρδο ήταν εκείνος που έκανε το ρεπορτάζ σημειώνοντας πως υπάρχει δυσφορία από την πλευρά του Αργεντινού άσου καθώς η Μπαρτσελόνα μολονότι πριν από δύο μήνες δεσμεύθηκε πως θα προχωρήσει σε αύξηση των αποδοχών του, αυτό τελικά δεν συνέβη.

«Στα τέλη του Σεπτέμβρη, πριν δυο μήνες, ο Μέσι και οι σύμβουλοι του επικοινώνησαν με τον σύλλογο. Ο παίκτης ζήτησε επανεξέταση του συμβολαίου του και οι Καταλανοί υποσχέθηκαν στον παίκτη να γίνει. Συμφωνήσαν και σε μια αύξηση στις αποδοχές του.

Μετά από ένα μήνα ο σύλλογος επικοινώνησε μαζί τους και τους εξήγησε ότι δεν μπορούν να το κάνουν. Όποτε μετά από ένα μήνα οι σχέσεις του συλλόγου και των συμβούλων του παίκτη χάλασαν.

Ο παίκτης νιώθει προδομένος και έχει αποφασίσει να φύγει από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν.

Ο Μέσι έχει προφορική συμφωνία με άλλη ομάδα και από τον Φεβρουάριο με Μάρτιο θα αρχίσει να προετοιμάζει την μεταγραφή του. Η απόφαση έχει ληφθεί. Ο Λιονέλ Μέσι θα φύγει από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν», ήταν τα λόγια του Γκαγιάρδο.


ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ