Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: Μία αγκαλιά αγάπης και επιβίωσης, 17 χρόνια μετά


Η ιστορία ξεκινά πριν από 17 χρόνια, σε νοσοκομείο της κεντρικής Μασαχουσέτης, δύο πανομοιότυπα δίδυμα...


κορίτσια, η Brielle και η Kyrie, ήλθαν στη ζωή 12 εβδομάδες πρόωρα, με αποτέλεσμα να χρειάζονται εντατική φροντίδα.

Ιδιαίτερα η Kyrie ήταν πολύ αδύναμη, γεννήθηκε με βάρος κάτω του ενός κιλού, έκλαιγε συνεχώς, η αδύναμη καρδιά της χτύπαγε ακανόνιστα, και έκλαιγε ακατάπαυστα.

Τότε, μία νοσοκόμα ζήτησε άδεια από τους γονείς των δύο δίδυμων κοριτσιών προκειμένου να «σπάσει» το πρωτόκολλο και να τις τοποθετήσει μαζί στην ίδια θερμοκοιτίδα.




Η Brielle (ενστικτωδώς;) αγκάλιασε την αδερφή της, και, ως από θαύμα, οι σφυγμοί της Kyrie επανήλθαν στα κανονικά επίπεδα και σταμάτησε να κλαίει. Σύντομα οι δύο αδελφές ανέκαμψαν

«Μόλις έβαλα την Brielle μαζί με την αδελφή της, ήταν εντυπωσιακό. Αμέσως ηρέμησε. Οι παλμοί της σταθεροποιήθηκαν, και το χρώμα της άλλαξε», δήλωσε σε μία πρόσφατη συνέντευξή της η ίδια η νοσοκόμα, η οποία εξακολουθεί, 17 χρόνια μετά, να εργάζεται στο ίδιο νοσοκομείο.

Η Brielle και η Kyrie είναι σήμερα δύο υγιή 17χρονα κορίτσια, μαθήτριες της δευτέρας Λυκείου στο Oakmont Regional High School.

Αντί για μία θερμοκοιτίδα μοιράζονται πλέον ένα υπνοδωμάτιο. Ίσως αν δεν ήταν εκείνη η αγκαλιά, δεν θα είχαν μοιραστεί παρά λίγες ώρες μαζί, 17 χρόνια πίσω.



Η Brielle (μπροστά) και η Kyrie, 17 ετών πλέον





ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ